Nejste přihlášen/a.
Dobrý den píši slohovou práci (úvahu) a potřeboval bych nějaké návrhy na téma co mi škola nedala.Stačí jen pár slov.
Děkuji
No já nevím, to bys měl vědět ty nejlíp. Já mám pocit, že se stále šprtá, ale chybí takové to logické myšlení. Dneska se dá všechno najít na internetu, tak nemusíte tolik přemýšlet. To je teď momentálně tvůj případ, kdy dáš dotaz na poradnu, ale sám o tom neuvažuješ. Nechci do tebe vandrovat, ale příklad to je. Vím od vnoučat z dřívějška, že problém na základce (možná i na SŠ) byla i kvalita výuky cizích jazyků. Tak to bylo ode mne pár slov, ale dej tam hlavně svůj názor.
Ještě si neodpustím jednu poznámku. Mám takový pocit, že o neúctě k učitelskému povolání hovoří především ti, kteří berou učitelské povolání pouze jako zdroj příjmů. Ale tu úctu a obdiv žáků (a nejen žáků) si musí získat svým přístupem k dětem, znalostmi, prostě musí být pro žáky přirozená autorita.
Nevím,jakou školu studuješ?Ale co ti jakákoliv škola nedá,je praxe.Teorií jsi plný,ale teprve proud života tě naučí,jak to vše upotřebit.Dále tě škola nenaučí pokoře.Uznat,že vlastně ještě nic neumíš!Přijít do praxe a myslet si,že ty všechno víš nejlíp a okolí to nechce akceptovat.To tě také škola nenaučí!Takže je ta odpověď vlastně z oblasti filozofie.Filozofický pohled na svět tě škola nenaučí.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.