Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se kamarádit

Od: chechtalka odpovědí: 6 změna:
Jsem jiná než ostatní. Jak mám zapadlout? Nechci se měnit... Líbí se mi jaká jsem ale chci mít kamarády... Děkuju za rady...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Moje dcera na tom byla podobně. Školu vyřešila tak, že si začala na přestávky nosit čtení a kamarády si našla v oblasti svých zájmů mimo školu.

Kamarády nehledej mezi těmi, kteří se chovají jinak než ty, pravděpodobně by to neklapalo. S těmi, kteří "jen visí na mobilech" by sis stejně neměla o čem povídat.

Líbí se mi, že o tom uvažuješ, a že se nechceš měnit. Hlavně se nesnaž někomu přizpůsobit v něčem, co se ti nelíbí, nebo s čím nesouhlasíš.

hodnocení

0x

Nevím, jak dalece jste "jiná", např. všichni jsou bílí a vy jste černá, nebo jste liliputka, nebo všichni jsou kamarádští a vy se straníte...je ten rozdíl mezi vámi a ostatními hodně velký? Nebo je ten rozdíl jen ve vaší hlavince? Zkuste se zajímat, co baví ostatní a o tom zavedte řeč, naučte se umění naslouchat. Kdybychom věděli, v čem jste jiná, radilo by se lépe.

chechtalka
hodnocení

No oni jsou pořád na mobilech... Fotí se atd... nebo se chovaj hnusně... Jsou sprostý :/... Vlastně ani nevím jestli se s nima chci kamarádit ale být pořád jen sama v lavici...

Tak to chápu, že tě to štve, já byla v nemocnici a všichni čuměli do mobilů a nebavili se. A není tam alespoň jedna osoba, která není pořčád na mobilu a je slušná? Ani jeden by se nenašel, vím, že sama v lavici nic moc. Kolik vás je ve třídě?

figurek*
hodnocení

0x

Jestli chcete mít kolem sebe kluky, pak musíte dělat věci, které jsou pro kluky zajímavé a klukům sympatické.

Ale zdá se mi, že problém je na vaší straně. Vy nejste chechtalka. Vy jste zapšklivka.

Ale, ale. Nemyslím, že každý, u koho se neprojevuje mainstreamové chování, je hned zapšklý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]