Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Studoval jste někdo VŠ anglický jazyk Bc?

Od: ina* odpovědí: 4 změna:

Chci se přihlásit na VŠ Lektor AJ kombi formou. Studoval jste to někdo? Jsem aktuálně B2, plánuji udělat FCE zkoušky, ale chtěla bych to studovat dál na VŠ. Je možné na mé úrovni tuto školu vystudovat kombinovaně, nebo je tato forma spíš pro ty, co jazyk zvládají daleko lépe (mají to jako mateřský třeba, ale potřebují titul)? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A nechcete dát přímo odkaz, kde se to dá studovat?

Já dělala klasické učitelství 2. stupně s AJ v aprobaci. První ročník jsme dělali látku na úrovni FCE, plno spolužáků vylítlo, ale dál průběžně lítali ti, jejichž schopnosti s B2+ skončily. Ono totiž zvládat jazyk na C1/2 nepůjde každému, každý máme limity.

doplněno 19.10.16 21:42:

Ino, jestli to má studijní program v požadavcích na uchazeče, tak není co řešit. Spíš by mě zajímalo, jak dlouhý kurz je a kolik hodin je věnováno jazyku. Prostě jestli jste během něj schopna (kromě dalších faktorů) dosáhnout na úroveň C1/2 na státnice. (Možná jen C1, nevím přesně...)

Na PedF MU se dá studovat lektorství jazyků, i kombinovaně (pokud vím, tak konkrétně lektorství angličtiny, němčiny, francouzštiny a ruštiny). Jaké tam jsou přesně požadavky, to ovšem netuším.

mekujd
hodnocení

0x
Proc chcete delat lektora jazyka kdyz ten jazyk neumite?
ina*
hodnocení

tak to je snad jasné, na úrovni B2 jsem, na jejich web stránkách píšou, že student k příjmačkám má být B2. Tak si dle toho myslím, že bych na to mohla mít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]