Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nápis na tričku - jak správně ho pochopit

Od: nili odpovědí: 9 změna:

Dobrý večer,

mohli byste mi, prosím, poradit, co znamená přesně nápis na tričku? Je na něm napsáno: ,,always be you" a u toho jsou namalované 3 jednoduché ptáčci. Myslela jsem nejprve, že to má být jako být vždy sám sebou, ale to by tam asi mělo být spíše yourself... a být vždy ty(vy) mi přijde divné... jedině, jestli to nemá spojitost s těmi ptáčky, jako, že být vždy jako oni, ti ptáčci, např. volní?

Děkuji za objasnění...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A co třeba Vždy vám zpívám...

ctenar*
hodnocení

1x

Ti ptáci s tím asi nesouvisí.

Opravdu to znamená "Nepřetvařuj se".

doplněno 18.10.16 22:10:

Nebo pošli fotku trička, jestli myslíš, že ti ptáci jsou důležití.

nili
hodnocení

Děkuji za odpověď. Nebyla jsem si jistá, zda sem dávat fotku, aby to třeba nevypadalo, že je to reklama apod. Ale zkusím sem dát fotku toho nápisu, kde není poznat odkud to je...

Nápis na tričku - jak správně ho pochopit
ctenar*

To jsou jen okrasní ptáčci.

Znamená to "Vždy buď svá".

nili
hodnocení

Děkuji. Původně jsem si to také myslela, ale pak jsem už dost váhala.

Ještě jednou díky za rychlou odpověď. :)

Možná vždy buď svá + ptáčci symbolizují "budeš se cítit volná"

ctenar*

Ne, to motto je "holčičí" (vyskytuje se často na oděvech pro holky a mladé ženy) a ti ptáčci (asi vlaštovky?) tomu tričku mají dodat více krásy a "ženskosti" - všimni si, že jsou dokonce celí růžovoučtí.

Je to marketingový tah jak hrát na city holek a dívek.

jznthps*
hodnocení

0x
Tam mi teda přijde, že je chyba. Věta takhle nedává smysl a upřímně si myslím, že by tam mělo být "Always be yourself".
mtan
Zdravím. Doslovný překlad je : Vždycky buď ty. Přeloženo (jak už zde někdo psal) Nepřetvařuj se... / Buď svá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]