Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věta v angličtině - význam

Od: anka123 odpovědí: 4 změna:

Jak prosím chápete větu You have to be more than a certain amount can be used? Překladač mi vyhazuje nesmysl (Musíte být více, než mohou být použity určité množství) a já anglicky neumím. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

máš na to být víc, než na co sis navykl.

Česky bychom spíš řekli : Můžeš být mnohem lepší, než si myslíš.

hodnocení

0x

Hlavne tedy ta anglicka veta/ otazka je uplny nesmysl. Neda se odvodit ani z kontextu, takze opravdu volne bych ji prelozila jako " uvedte blize urcene mnozstvi" nebo "pouzijte jen urcene mnozstvi"

ctenar*
hodnocení

0x

Musíte být více než určité množství může být použito.

Věta vůbec nedává smysl. Asi vypadla část textu v původním angl.originálu. Pošli sem odkaz na něj.

Nebo to vypadlo z Google překladače člověku, který neumí anglicky.

doplněno 10.10.16 11:25:

@figurek mi vnukl myšlenku, že to možná mělo znamenat: "Musíš být více než na kolik jde použít určité množství" (ve smyslu: "Musiš tomu dát ze sebe více než běžných normálních 100%"), ale i tak by ta fráze nebyla anglicky správně, nehledě na tom, že na celém internetu se nevyskytuje ani j/..."

ctenar*

Zatraceně *bum* Odkaz ještě jednou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]