Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny, měla bych nějak přehledně a jednoduše zpracovat jak se učtuje finanční leasing.
a to ukázky učtování: časově rozlíšená první splátka, časově rozlíšená celá hodnota leasingu, leasing s pravidelnými a nepravidelnými splátkami.
Na internetu je spousta sálodlouhých příkladu a já bohužel nerozumím a nevím co z toho se mi hodí do mého zadaného ukolu. Mohl by mi někdo pomoct? Předem děkuji
Donísku, copak jsi dělala ve škole při výkladu? Máš z něj poznámky, prošla sis i výklad v učebnici? Čemu konkrétně nerozumíš (i problém je potřeba umět pojmenovat, teprve potom se dostaneš dál)?
Pokud nerozumíš učivu, můžeš si vyžádat konzultaci u svého vyučujícího. Ovšem i na tu konzultaci se musíš připravit. Nestačí říct "Já ničemu nerozumím, vysvětlete mi všechno"...
Chceš-li v něčem pomoci, začni studiem těch "sáhodlouhých příkladů". Uvidíš, že v nich najdeš něco, čeho se budeš moct zachytit a od čeho budeš moci pokračovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.