Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měl bych dotaz ohledně nástavby. Aktuálně jsem ve třetím ročníku střední školy - obor kuchař-číšník, je to tříletý obor (Nejsem hloupý, jen jsem se prostě v devítce neučil..). Můj dotaz tedy zní, zda-li je možnost jít na nástavbové studium, které je spojené s policií... Nevím, jestli jsem to vysvětlil srozumitelně :D
Předem děkuji za rady.
Všechny obory nástaveb, nejbližší asi č.68.
Máš štěstí. Ten obor Bezpečnostní služby je spolu s Podnikáním a Sociální službou jeden ze 3 oborů, kam se může hlásit každý s 3-letým učnákem na nástavbu. Jinak může jít absolvent jen na nástavbu svého oboru (pro Číšník-Servírka jsou to nástavby Gastronomie a Technologie potravin).
Podívej se na web nové školy do požadavků k přijetí a nebo jim pošli e-mail.
Problém : z těch 14 škol nabízejících obor Bezpečnostní služba jsou jen 2 veřejné (státní, neplacené). Ostatní mohou být placené. Já se rychle koukl jen na jednu a ta byla placená.
pro Číšník-Servírka jsou to nástavby Gastronomie a Technologie potravin
Teď jsem si všiml, že jsi na Kuchař-Číšník, což je novější rámcové označení oborů zahrnující i Číšník-Servírka. Ty obory nástaveb jsou pro ně stejné.
např. podnikání je na 2 roky
ze současné praxe ... z TRIVISu lezou poslední dobou samí "experti"
Momentálně hledají právě i kuchaře (úplně dole na stránce).
Obecně o podmínkách přijetí do AČR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.