Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prestup ze stredni skoly do jine

Od: uuuuuu odpovědí: 2 změna:
dobrý den,
jsem ve 2.rocniku hotelové školy v jednom městě v ty škole se mě nelíbí už od cca půlky prvaku furt premyslim o přestupu ale doteď jsem to neudělala. ve škole mě štvou spolužáci jsou to falešné lidé které to hrají na několik stran, dále mě štvou některé požadavky školy. přemýšlela jsem že bych přestoupila na jinou hotelovku ale když jsem se koukala na učební plán tak ho mají trošku jiný než my a nechci si zbytečně komplikovat život ale i tak vím že to tady už nedám. mohl by mi někdo poradit jak by to udělal na mem místě?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Asi než hledat jak utéct, tak spíš hledat v sobě jak školu dodělat. Útěk není řešení, celý život se pak stejně utíkat nedá.

iz*
hodnocení

0x

Přestup má smysl v případě změny oboru, měnit školu za jinou ve stejném oboru je podle mne zbytečná komplikace. Přestup nezaručí, že v nové škole se budou spolužáci chovat jinak, budeš si muset zvyknout na nové vyučující i spolužáky, přizpůsobit se nárokům (mohou být vyšší než nyní) učitelů, a pokud se liší některé vyučovací předměty, složit rozdílové zkoušky.

Podle by sis měla najít, co se ti na zvoleném oboru líbí, "zatnout zuby" a školu dokončit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]