Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli na pojišťovně musím nahlašovat změnu VŠ akademický rok 2015/16 jsem chodil na jednu VŠ, kterou jsem 2. 9. 2016 ukončil a na druhou (novou) VŠ jsem se zapsal 1. 9. 2016, takže studentem jsem nepřestal být, je nutné tuto změnu někde nahlašovat? Děkuji za odpověď, jestli máte někdo s tím zkušenost
No, radši si to na pojišťovně ověřte, když jsem kdysi přecházel ze SŠ na VŠ, tak to taky měla škola udělat automaticky, akorát se tam na to asi tak nějak vyflákli nebo zapomněli, a někdy ve třetím semestru mi přišel od pojišťovny účet jako kráva za skoro rok a půl údajné dlužné částky na zdravotním pojištění k úhradě, včetně penále. Musel jsem to obtelefonovávat a běhat na pojišťovnu s potvrzením o studiu, než se to vyjasnilo. Kdybych to okamžitě nezačal řešit, s tím, že tam mají asi bordel, že jsem přeci student, byla VZP na mě schopná za chvíli hodit exekuci. Takže sice důvěřuj, ale radši prověřuj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.