Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tento rok jsem nastoupila do prvního ročníku Obchodní akademie a už teď je mi jasné že to byla chyba. Rodiče mě na tuto školu ukecali, mně ta škola nebaví a čím dál víc se mi hnusí a navíc nemám na ní takové znalosti abych vůbec prolezla prvním ročníkem. Tak jsme se s rodiči domluvili, že dodělám první ročník a potom přestoupím na jinou školu. Nejvic se zajímám a baví mně film,divadlo a umění. Tak jsem se chtěla zeptat jestli nevíte někdo o nějaké škole v Olomouckém kraji, která by byla zaměřena aspoň trochu na film a divadlo. Díky
Přestaň si hnusit školu a začni něco dělat. OA nepatří k netěžším školám. Pokud nezvládneš ani učivo prvního ročníku, měla bys pravděpodobně problémy na všech školách.
Zaber a nauč se učit. Bude se ti to hodit i v případě přestupu na jinou SŠ. [Minimálně češtinu a cizí jazyk budeš k maturitě potřebovat na všech školách v ± stejném rozsahu.]
Co kdybys školu normálně dokončila a potom na ni navázala vyšší hereckou školou nebo (pokud se na to budeš cítit) VŠ se zaměřením na film nebo divadlo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.