Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mini razítko stromeček

Od: lidus* odpovědí: 18 změna:

Vážení rádcové. Potřebuji nutně sehnat pro vnučku minirazítko stromeček (smrček, klidně i vánoční) vel. otisku 1,5 x1,5 maximálně 2x 1,5. Vnučka má přidělenou tuto značku a vše musí být označené, např. i písmena abecedy, proto jen mini razítko. Prohledala jsem internet, klidně koupím i sadu razítek kde stromeček je, možná hledám špatně a vy budete úspěšnější. Moc děkuji za váš čas. L

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cinematic*
hodnocení

2x

Jestli by nevadil vánoční stromek, tak tady by jeden byl.

doplněno 07.09.16 15:04:

Zkuste jim napsat, třeba se domluvíte.

lidus*
hodnocení

Jste zlatej, bohužel "tvořílci" chtějí aby hodnota objednávky byla vyšší a já tam nemám co dalšího objednat.

doplněno 07.09.16 18:01:

Všem moc děkuji. Domluvila jsem se ve Šlapanicích, paní byla velice vstřícná a ochotná udělat vyjímku.

hodnocení

2x

Já bych razítkem, značkou, nechtěla nikdy podepsané věci. Nikdy! Stojím s tričkem v ruce a ptám se, čí je stromeček. "Stromeček" na mě nemá čas, kouká na něco jiného, třeba na to, jaky fajny knofelek má na košulce. :-D V papírnictví tenký fix na prádlo a co je na žehlicím prkně, to hned podepíšu na viditelném místě. Třeba zevnitř na lemu výstřihu trička nebo límečku halenky. Na šlapce punčocháčků nebo ponožky. Na straně podpatku na papučkách nebo sandálkách. :-D Případně tečku na palečcích nožky papučků, aby neobouvala opačně, aby se tečky na sebe dívaly..

plavest*

Tady se pozná starý praktik. Ale paní učitelak k tomu za 40let také dospěje, Ať se stromečkem nebo bez stromečku, stejně se to bude některým dětem ztrácet, ale šikanováni budou i ti zodpovědní. A paní učitelka se bude marně ptát,, čí je ten stromeček( domeček, sluníčko... ).

hodnocení

0x

nechte si udělat vlastní automatické razítko, bude stát do 200,-

lidus*
hodnocení

To je hezké, minirazítka stojí cca 30,-, sada 10-15 razítek cca 200,-. Ale i tuto možnost jsem zkusila, bohužel je to razítko na zakázku a na dobírku neposílají. Děkuji vám za snahu. L

hodnocení

0x

Asi bych postupovala cestou nejmenšího odporu :). Tiskátko vyřízla z brambory. Na některé předměty bych stromeček vyšila a na jiné nakreslila tužkou nebo fixem.

lidus*
hodnocení

Bimban, rada dobrá ale z brambory nebo gumy při tak malé velikosti otisku to vypadá dost hrozně. Potisknou musí 500 písmen (těch vystřihovacích). Dcera popisovala číslice, musí být stromeček nebo celé jméno + příjmení, 500 kartiček popisovala 2 hodiny, nejen ona ale i ostatní rodiče co nesehnali razítko jaké dítě má.

Já bych si razítko také vyrobila sama - vykrojila bych ho takovýmto vykrajovátkem kreativni-hratky.cz/... do měkčí gumy na gumování a přilepila na kousek dřívka.

doplněno 07.09.16 13:19:

Mimochodem, v první třídě jsem také měla jako značku smrček.

Akorát že paní učitelka ta razítka rodičům půjčila - školní; potom je museli přinést.

doplněno 07.09.16 13:31:

Tady je ještě menší - 1,6 x1,5 cm.

kreativni-hratky.cz/...

hodnocení

0x

Liduš, u nás v papírnictví prodávají hodnotící razítka (smajlík - usměvavý a zamračený) a dám ruku do ohně, že tam byl i smrček. Malinkatý, asi těch 1,7 x 1,3 či tak. Prodávají se v páru. Spěcháte na to? Jestli ne, mrknu se, ale dostanu se tam až v pátek. Nemůže Vám někdo oběhnout kvalitní papírnictví? Určitě se někde něco najde...

lidus*
hodnocení

Kvalitní papírnictví Brno, Vyškov, Hodonín, Zlín, Olomouc -mám prý počkat do Vánoc, jinak mají mimo stromečků snad vše.

Ale zablesklo se na lepší časy. Oslovila jsem emailem firmu kde je vyrábí na zakázku a jsou ochotni udělat vyjímku a poslat na dobírku, cenu netuším a je mi to celkem jedno, hlavně aby náš prvňák měl to co má mít.

plavest*
hodnocení

0x

Je to sice od věci,ale je to šikana rodičů školou. A děti, které tohle mít nebudou, tak dostanou poznámku, že nesplnily domácí úkol? A dobrý učitel se pozná podle množství úkolů zadaných rodičúm? Ach jo.Takovou radioaktivní učitelku bych nechtěla.

lidus*
hodnocení

Nemusí tisknou ale musí celým jménem podepsat a to mají rodiče o zábavu postarané. Ano vypadá to, že paní učitelka je velmi aktivní, tabulka s tiskacími a psacími písmeny (obdoba toho co bývalo v retro červeném slabikáři) také není k sehnání a nikdo ji nevyrábí ale tu už dcera udělala ve fotošopu a zatavila do folie, už ji dělala 6ti dalším dětem, jakmile to rodiče zjistili už prosí o výrobu.

Jo, taky jsem se docela polekala. Na druhou stranu, kdyby za tou učitelkou nechodili nadávat rodiče, že "jejich ňuňánek ztratil ve škole pastelku/písmenka/pravítko/voskovku" a "ať to nějak zařídí, aby se toto nestávalo", tak takové jalové nápady pravděpodobně nemá.

S nepodepsanými písmenky bude mít ten prvňák po měsíci poloviční množství kartiček, to je prostě fakt, kterému nezabráníte.

hodnocení

0x

nedalo by se to řešit tiskárnou? Buďto potiskout přímo číslice + to co lze strčit do tiskárny, a nebo potisknout samolepící štítky a věci s tím polepit?

lidus*
hodnocení

Co byla A4 šlo potisknout. Polepit to nejde, ten co vymyslel desky na uložení písmen, šetřil při výrobě folií tak, že tam rodič sice strčí 5 písmen ale prvňák s tím má velký problém. Většinu věcí jsme kupovali ve Wiky a ta si myslím, je docela kvalitní.

Všem moc děkuji za snahu. L

hodnocení

0x
Já bych to řešil linorytem. Trochu zručný tatínek nebo maminka by ho měli vyrobit během chvilky.

dusger*
hodnocení

0x

A univerzální sestavovací razítko by nepomohlo? zbozi.cz/... Odpadlo by pracné podepisování, možná by jste mohli i zkusit nějaký obrázek z písmenek poskládat. Bývá v každém větším papírnictví, občas akční v marketech (lidl).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]