Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
V roce 2010 jsem ve 4.rocniku predcasne ukoncila SOS obor ekonomicke lyceum. Rada bych si maturitu dodelala a nekde jsem cetla,ze pokud nepresahla lhuta 10ti let,mohu se jako student prihlasit do rocniku,ktery mi chybi a dodelat si tak maturitu. Chtela jsem se zeptat zda to tak opravdu je a jestli to tak nekdo neudelal.
Mockrat Vam dekuji za pripadne odpovedi.
V roce 2010 jsem ve 4.rocniku predcasne ukoncila SOS obor ekonomicke lyceum. Rada bych si maturitu dodelala a nekde jsem cetla,ze pokud nepresahla lhuta 10ti let,mohu se jako student prihlasit do rocniku,ktery mi chybi a dodelat si tak maturitu. Chtela jsem se zeptat zda to tak opravdu je a jestli to tak nekdo neudelal.
Mockrat Vam dekuji za pripadne odpovedi.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
iz*
0x
Mělo by to tak být.
Jestli chcete navázat na tehdejší obor, požádejte ředitele vybrané školy o přijetí do vyššího ročníku. Počítejte ale s tím, že Vás po tak dlouhé době nemusí přijmout rovnou do maturitního, ale spíše do 3. ročníku.
Viz článek Kdysi jsem nekonč/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]