Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznám svůj talent

Od: tonnyc odpovědí: 4 změna:

Mám problém zjistit svůj talent nemáte nějaké rady jak ho poznat . Nebo mám zkoušet různé věci .

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Kolik je vám let? Už u dětí se pozná jisté nadání a jinak to chce zkoušet a zkoušet.

hodnocení

0x

Tak tak, zkoušet a zkoušet. Možná by mohli lehce napovědět třeba nějaké testy, osobnostní nebo tak, ale to by chtělo už něco pořádného a ne ty v časopisech nebo zdarma na internetu a samozřejmě to nemusí být vypovídající.

holubicka
hodnocení

0x
Budu se ti snažit v krátkosti trochu poradit tak to napíšu v bodech...
Za 1. buď sám sebou, tak nejlépe poznáš KDO jsi.
Za 2. Rozvíjej se. Když si budeš všímat věcí, ve kterých nevynikáš nikam se nedostaneš a budeš jen trpět... Jestli jsi například nespolečenský typ tak se nesnaž "zapadnout" tím, že budeš podle ostatních atd...
3. Vyzkoušej všechno. Choď na výlety, do přírody, do kina, toč videa, starej se o nemocné, chovej zvířata, sportuj atd... Potom si najdeš to, co tě bude bavit anebo to můžeš střídat třeba jako já...
Snad to stačí... Držím ti palce.

hodnocení

0x

Vycházejte z toho co Vás baví. Musíte se pro něco fakt nadchnout a v tom se rozvíjet. Nebát se experimentovat, vymýšlet co vnést nového a užitečného do dané věci . Chce to osobitý styl, ale v první řadě si musíte ujasnit co Vás fakt baví a v čem byste chtěl být úspěšný, co by Vás bavilo natolik, abyste většinu času byl ochotný věnovat pouze tomuto a pak je důležitý názor okolí. Naslouchat co si ostatní myslí o tom co děláte a jak to děláte. Naučit se rozeznat upřímnou chválu od té zdvořilé, upřímnou kritiku která Vám pomůže se zlepšovat od té nanicovaté (jen aby si někdo rýpl). Nač má člověk opravdu talent je těžké poznat a je třeba, aby to posoudili vždy ti druzí...Tak se na to dívám alespoň já.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]