Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Deprese ze školy

Od: tertwig odpovědí: 5 změna:

Jsem na střední škole, teď jdu do druháku. Už několik let mám ze školy deprese. Ne kvůli známkám, mívám jedničky, dvojky a pár trojek, ale kvůli tomu, jak moc mě to nebaví ! Je to hlavně tím, že tam nemám kamarády. U většiny lidí, co mají takovej problém. je to tak, že by se s někým ze třídy chtěli bavit, ale nikdo se s nimi bavit nechce. U mě je to naopak. Holky se se mnou chtěli spřátelit, dávala jsem tomu šanci, ale nemůžu si pomoct. Nebaví mě to, nebaví mě s nimi trávit čas, protože neřeší nic, co by mě zajímalo.Chtěla bych kamarády, ale takový, se kterýma si budu rozumět a mít o čem povídat/společně něco podnikat. Není to těma konkrétníma lidma, ani konkrétní třídou, je to mnou. Nejlíp mě vystihuje, když řeknu, že na holky jsem moc kluk a na kluky zase moc holka.První čtvrtletí jsem byla na informatice, kde jsem byla jediná holka a pak jsem přešla jinam, kde zase není ani jeden kluk. Ty holky se baví POŘÁD jen o klucích, pořád ! Jedna drží mobil a druhá jí radí co mu má psát, nebo si povídají o tom kdo se jim zrovna líbí, popř. o make upu a pařbách. Už jen to poslouchání mě nudí. Mám 1,5 roku přítele, máme spokojenej vztah, takže asi nemám potřebu s holkama něco řešit. Kluci se zase často baví o věcech, kterým nerozumím. To ale není podstatný, mimo školu kamarády mám, ale jde o ty deprese ve škole...Je mi tam hrozně, nesnáším sedět tam každej den 8 hodin, hrozně pomalu mi to utíká. Vím, že skoro nikdo nemá rád školu, ale já na to trpím. Mám pořád potřebu mluvit o tom,jaký je to pro mě utrpení, ale ostatním to nevadí tolik, mají tam totiž kamarády, se kterýma se každou hodinu baví a tráví všechen čas. Já je tam nemám...moje otázka asi zní "Jak bych se tam měla zabavit.. " :D Jinak asi umřu..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

3x

Noste si do školy čtení...

tertwig
hodnocení

vidíte, to není vůbec špatný nápad !

albatros498022*
hodnocení

0x

Ono to asi jinak nepůjde než se trochu přizpůsobit a ubrat ze svých nároků, popřípadě mimo školu najít skupinu podobně zaměřených lidí. Pokud máš tyhle problémy na stř. škole jak to chceš zvládat dál. Přijde mi normální, že se holky tvého věku baví o oblastech, které si uvedla, o atomové fyzice se asi bavit nebudou.

hodnocení

0x

Velice složitá otázka to musím uznat ale díky tomu že já jsem to taká na střední zažil tak snad vám pomohu...

Měl jsem to podobné ve škole a ve třídě jsem neměl kamarády kluci ty pořád řešili jen holky, sex, chlast, trávu nebo auta a motorky.. To mě prostě nebavilo já sám jsem si nejraději popovídal o jiných tématech byl jsem pařan,hráč rád sem hrál PC hry to mě bavilo ale neměl jsem s kým si o tom pokecat prostě to nešlo. Jediné co mi pomáhalo bylo to že jsem myslel na to a představoval jsem si že už budu doma a můžu jít s kámošema na nějakou hru zahrajeme spolu a bude klid.

To jediné Vám mohu poradit, představovat si jak děláte něco co je Vám příjemné a potom to utíká mnohem rychleji.

Snad Vám to pomůže.

kira
hodnocení

0x
Já už jsem dávno v šestce a trpím stejně. Nemám kámoše akorát se necítím jako holka ani jako kluk. moje kámošky mě opustili ale já dávno věděla že mě opustí. Nemám kámoše se kterýma budu mít stejný humor. Pokud to tam nezvládáš, tak si tam začni kreslit, nebo podobně (aspoň já to tak dělám). Například já tam jsem jak nepotřebný vzduch. No, záleží na tom co tě baví ve volném čase. Já skoro ani nedokážu říct děkuji nebo promluvit s cizincem ;-;

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]