Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PŘESTUP NA SŠ ze zahraničí

Od: ondra* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nyní studuji střední školu v zahraničí a rád bych přestoupil zpět do Čech. Chci nastoupit od pvního ročníku. Ale nevím kde mám sehnat přihlášky, formulář pro lekáře a zapisoví lístek.

Děkuji za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

2x

Například na webu ministerstva školství,mládeže a tělovýchovy : msmt.cz/... ;)

Většinou by přihláška ke studiu měla být ke stažení přímo na webu dané střední školy.Nebo se nebojte zeptat na přímo na škole.Určitě se vám budou rádi věnovat...*slunce*

ondrs

Děkuji za odpověd. Na škole se mi věnují to není problém. Ale například zapisoví lístek je s vodoznakem a má evidenční číslo. To si vytisknout nemůžu. Zkusím zavolat na ministerstvo.

Jinak děkuji za odpověd. Ondra

pt®

Pokud máte vybranou školu, na které chcete studovat, tak je písemně oslovte, určitě Vám odpoví. PT /stařenka/

ondra*
hodnocení

Což o to školu jsem již oslovil a bez problémů. Jenže je nehci otravovat s dotazama kde všechny tydle lejstra seženu.

Díky Ondra

ondra*
hodnocení

Jo díky. Vlastně je to všechno na jednom listu. A mám pocit že zápisovej lístek bych měl dostat na příslušnym krajským úřadě.

Jinak díky a držte mi palceD::D: Ondra

chucky*

Ano, máš pravdu, zápisový lístek Ti dají na krajském úřadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]