Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem se přestěhoval do Brna a po prázdninách jdu do čtvrťáku. Po střední bych rád zkusil stavebně zaměřenou vysokou, a tak bych si rád našel nějaké doučování z matematiky, chemie a angličtiny. Poraďte mi prosím, kde by se v Brně dalo sehnat doučování všech předmětů, ideálně na jednom místě. Shánět si doučování přes portály se mi moc nechce. Nevím, jestli existuje něco jako "doučovací kancelář", ale přesně to by mi pomohlo. Za všechny tipy budu vděčný.
Ahoj. Minulý rok jsem se připravoval na maturitu a přes kámoše se dostal ke škole populo. Z maturity jsem měl fakt strach. Zápasil jsem s trojkama a čtyřkama a jen se modlil, abych nedostal nějakou baňu.. Zaplatil jsem si doučování všech maturitních předmětů a s pomocí několika lektorů jsem získal znalosti i sebevědomí, které mi pomohli odmaturovat s vyznamenáním! Nechápu. Hej, Ti lektoři jsou tam fakt dobří. Začal jsem se připravovat až někdy v únoru.. Maximálně doporučuju!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.