Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeložení textu

Od: janhambl odpovědí: 2 změna:
Potřeboval bych prosím vás přeložit tento text, asi bych to nějak dal dohromady, ale určitě s chybami, protože některá slova neznám a na googlu mi vyskočí 10 slovíček a nevím, které do toho významu zvolit. :)
děkuju moc všem, kteří si na mě najdou čas, opravdu mi tím pomůžete :)
Příspěvky nejsou povinné ale jsou velmi ceněny! Pro odeslání příspěvku klikněte na obrázek! Příspěvky můžete vkládat už od 1 dolaru a všechny tyto příspěvky vyskočí při převodu na obrazovku, příspěvky posíláte pomocí kreditní karty nebo paypal na Paypal. I pro odeslání příspěvku pomocí kreditní karty klikněte na obrázek vyplňte částku a klikněte na TIP WITH PAYPAL, poté zvolte vaši kreditní kartu a jste hotovy! Příspěvky od diváků budou přednostně použity na zkvalitnění výbavy. Největší příspěvky budou zveřejněny v síni slávy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, upřednostňujete konkrétní cizí jazyk nebo stačí nějaký libovolný? Zdravím!

doplněno 17.08.16 17:57:

Dobře, tak nyní očekávejte konkrétní překlad od lepších znalců angličtiny.

janhambl
hodnocení

jo anglický, omlouvám se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]