Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych ušít kapsář na školní lavici, ale tápu v rozměrech lavice. Můžete mě někdo nasměrovat?
Nebo existuje přímo nějaké doporučení/návod na takový kapsář? Zhruba si pamatuju, co jsem měla sama, tak nějaký takový bych zvládla.
děkuji
lavice mají různé rozměry - jistě se dá improvizovat a velikost běžné igelitky s více mašličkami pro upevnění bude stačit... případně upravíte po prvních dnech praxe.
Jak tu bylo napsáno, pokud by se koupila nová látka, tak se to nevyplatí šít. Já kupuji látky na něco často v sekáči, u nás je třeba ten Genesis za 29. Tam se seženou někdy fakt pěkné kousky - i nové. Pak máte třeba nějaký závěs za 29 korun a dá se z toho ušít polštářek, pytlíky nebo i ten kapsář. Nedávno tam měli úplně nové peřiny, asi někomu nepřišly dost cool, já z toho ušila závěsy do kuchyně, protože povlak nebyl přestřižený a ještě něco do obýváku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.