Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je tu někdo, kdo by mi mohl říct, jaké jsou dva typy jaderných pórů a kdyžtak případně jak vznikají? Nikde to nemůžu najít, že by jaderné póry byly ještě nějak dělené. Děkuji.
Jo, věřte tomu nebo ne, zkoušela jsem to.. A nic, co by mi napovědělo na tuhle otázku, ani učebnice či prezentace ne. Dokonce po konzultaci s kamarádkou jsme přímo vypsané URČITÉ druhy nenašly. Obecně to nepotřebuji. Tak pokud jste něco takového našel/našla, tak mi to prosím sem napište či hoďte odkaz včetně jejich vzniku. Díky.
Ale prosím vás.. Zadat si slovo "jaderné póry" do google a hodit sem odkaz a myslet si, jak umím poradit, by zvládl každý. Mně jde o konkrétní druhy jaderných pórů a vznik těch druhů, což jsem na žádné z vašich vyjetých stránek prostě nenašla. Strávila jsem hodinu hledáním těch KONKRÉTNÍCH druhů. Je mi jasné, že o pórech OBECNĚ toho je na google plno.
A pokud tu radíte stylem, že všechny odkážete, ať si to zadají do google (což pochybuju, že by někoho třeba nenapadlo), tak s prominutím tahle poradna ztrácí smysl.
Pokud odpověď nevíte, tak neodpovídejte a neházejte mi sem odkaz na hledání do google, kde si to umím zadat taky. Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.