Nejste přihlášen/a.
To je vtip nebo to myslíte snad vážně? Doporučil bych se zeptat českých ku... eh modelek, nebo navštívit poslaneckou sněmovnu, ti s tímto rychlostudiem mají letité zkušenosti.
Proč vtip?
Jsou studenti, kteří na to dlabou a trvá jim pochopit určitou látku. A jsou studenti( neříkám moc), kteří nemají problém.
Vidím to sám na svojí SŠ. Např. matematika ,celá hodina jenom počítání na tabuli a to jenom pro ty méně chápavé. Já s ní třeba problém nemám, mě by stačila jedna hodina jedna látka...ze 4 let zkráceno na 2 roky.
Podobně bych to viděl i u ostaních předmětů, až na cizí jazyky, tam je třeba procvičovat důkladně.
Např. dějepis, neříkám zrušit úplně, ale zkrátit by se dalo a to o dost. Viz naše hodina: 20 minut probírání látky, dalších 20 minut diktování (někdy vlastní) zápisu. Místo toho raději probírat látku celou hodinu.
O promarněných odpadlých hodinách raději mlčím.
Když jdu na nějaký obor, jdu tam s tím, že mě to baví,chci to dělat a být nejlepší a ne že budu chodit za školu, a po týdnu si přijde, že tomu nerozumí a zopakujme si to ještě jednou...
Ale je to jen můj názor, ne každý může být chytrej a důslednej chápu. Ale nějaká SŠ na 2 roky by se pro ty "inteligentnější" hodila.
Práva v Plzni to už nepůjde, ale myslím, že šanci máte. Lze i na jiných školách ročník přeskočit, musíte udělat všechny zkoušky za 1 (myslím A+). Do 18ti to asi nestihnete, neslyšela jsem, že by ZŠ a SŠ umožnila nějaký ročník přeskočit. Uvědomte si, že titul Bc. dostávají v některých státech studenti co ukončí maturitou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.