Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct anglicky

Od: mike007® odpovědí: 8 změna:

Ahoj,

našel bych se tu někdo ochotný, kdo by mi pomohl s překladem níže uvedené věty do angličtiny?

Napsal bych toto - I thought I could buy a dog, ale nejsem si tím úplně jistý.

Děkuju moc.

Přemýšlel jsem, že bych si pořídil psa.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
I have been thinking I could buy a dog.
doplněno 02.08.16 15:25: Paw: Vaše varianta věty je zcela gramaticky špatná. Když už tak: I have been thinking about buying a dog.
paw*
Spise I have been thinking about a buy a dog. Ale ma anglictina staci pouze na objednani parku, piva a domluveni se zakladnich veci
02.08.16 14:50
hodnocení

Díky moc.

krtek*

tvoje verze je špatná...člen "a" se nedává před slovesa nýbrž před podstatný jména... pokud bych chtěl použít tvou variantu věty tak bych to viděl takto..

I´ve been thinking for get a dog ... ale už jsem nějakej rok ze školy takže hlavu na špalek za to taky už nedám jak dřív

hodnocení

Díky. Moc jsi mi pomohl.

hodnocení

2x

Já bych to přeložila: I was thinking about buying a dog. Ani vaše původní verze (I thought I could buy a dog) není špatně, dá se přeložit "Napadlo mě, že bych si pořídil psa". Jestli jste ale nad tím přemýšlel, uvažoval, lepší dát průběhový čas.

krtek*

Variant je mnoho..tuhle jsem chtěl taky napsal..ale věta neříká, že už o tom nepřemýšlel dřív.. :) tím pádem "I have been"

krtek*
hodnocení

1x

Mr.Yoda would say..

A dog I could buy, I throught :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]