Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reparát - když nezvládnu jednu část

Od: dominika99 odpovědí: 8 změna:

Dobrý večer :)

Chtěla bych se zeptat jestli někdo neví jak to probíhá u opravné zkoušky :) Propadla jsem ... v opravné zkoužce mě čeká speaking ze 40 témat + didaktický test .. neví někdo jak to "funguje" kdybych zvládla jen jednu část? Speaking bych zvládla ale didaktický test bych nenapsala na počet bodů který se po mně požaduje ... nechala by mě projít kdyby jednu část zvládla nebo ne? ... moc děkuji za odpovědi :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ahoj.
Musíš splnit obě části.
Jinak neprojdeš.
dominika99
hodnocení

No tak to je pěkně trapný ... jinak děkuji :)

Trapný je především to, že jsi se k tomu vůbec dopracovala. I trouba to dokáže občas zvládnout na čtyřku, když si rozsvítí. U vás asi právě nešel proud. Tak jste měli tmu. *smich*

Tak nevím, proč se hned ježíš. Nejsi chytrá, čeká tě reparát, tak nemáš, čím se prsit. A lidé Ti odpověděli správně - je potřeba prostě zvládnout obě části, tedy všechno.

Sedět u učebnice a jak to říkal Lenin: Učit se, učit se, učit se...

Přestaň prskat, začni se učit. Ať prolezeš aspoň s odřenýma ušima. Aby na nás, důchodce, měl jednou kdo dělat! *tanec* HOWHG!

Jaga.

Krásná hláška je, že reparát dělám ze zcela jiného důvodu, než...Zajímal by mě ten jiný důvod, než je ten, že adept je dutý jako bečka.

daviddd

Angličtina je lehký a přirozený jazyk. V dnešní době se bez něho neobejdeš. Co ti na tom vadí? :)

uska*

Obě části jsou povinné. Co je na tom trapného? Trapné je to, že nejsi schopna zvládnou alespoň minimum učiva k postoupení do dalšího ročníku. Co tak přestoupit na učební obor bez angličtiny?

doplněno 02.08.16 20:07:

Reparát děláš z jedinného důvodu - neumíš ! Kdybys uměla, neděláš reparát.

dominika99
hodnocení

To vy přes obrazovku tak posoudíte co umím a co neumím :D reparát dělám z cela jiného odůvodu který tu nehodlám řešit .. na co jsem se chtela zeptat jsem se zeptala a bonusy k tomu nepotřebuju... děkuji a naschledanou :D

ladinpraha*

Chceš svoji neznalost svádět na TOHLE? Myslím, že i na to dopisování, z důvodu vylepšení angličtiny, je dost pozdě.

paw*
hodnocení

0x
Zalezi na ucitelce. Ale nespolehal bych na to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]