Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Generátor volné energie

Od: petrxvalek odpovědí: 15 změna:

Ahoj, máte tušení, jak toto vyrobit? Docela se mě to líbí...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jedná se o normální magnet - ledka má tak minimální odběr, že to nabíjí jako trafem na kole... K čemu to pak chcete použít?

petrxvalek

No pokud v tom není nějaký háček, rád bych to udělal ve větším. Prostě by to byla energie zadarmo. Tedy nějaké vstupní invetice by tam byly, ale jinak je to přece skvělej nápad. Udělat to větší a víc.

doplněno 21.07.16 19:30:

Rozumíte mu někdo? Kdyby mi to někdo přeložil, byl bych vděčný. Fakt mě to strašně zaujalo. Je to prostě Perpetum Mobile. Jak píšou jinde, Free Energy Generator. COž prostě produkuje lektřinu zdarma. Toho by se přece dalo využít. Petr.

hodnocení

0x

Vy taky spolknete každé howénko, jen když je to na internetu, že?

petrxvalek

No ono je jedno, jestli je to na netu nebo ne. Já technice tolik nerozumím, tak proto se ptám. Jsem kuchař. Takže asi tak...

petrxvalek

Jak je to tedy uděláno, když jste to tak pěkně komentoval?

hodnocení

0x

Pointou toho videa není fake "generátor volné energie"ale ta reklama na pozadí. Podobných hovadin je plný internet. Jako kuchař jistě uznáte, že uvařit svíčkovou, bez kořenové zeleniny a ještě pro vegetariána prostě nejde. Přilepené magnety na lopatkách sice budou nějak reagovat na magnet, při troše snahy i rosvítí nízkoodběrovou LED, ale to je tak vše. Více si můžete přečíst na asi 4 milionech stránkách webu. Tady je ten největší "generátor"který je samozřejmě taky, jak se brzy profláklo, také podvod. instructables.com/...

fik
hodnocení

0x

Přiznám se že mě tohle téma taky zajímá. Zkoušel jsem i podobné pokusy,ale nikdy to nedopadlo,ani se to neroztočilo. A i kdyby existoval způsob jak tu odpudivou energii dvou magnetů převést na rotaci,stejně bude její využitelnost minimální,jinak by to už dávno existovalo,byly by velké generátory věčné energie zdarma. Jednoduše by se to nevyplatilo,protože víš kolik těch magnetů by muselo být třeba jen na to aby to utáhlo jeden barák? šílené množství,a kde toho magnetického materiálu tolik brát? kam ty obrovské generátory dávat? Nereálné. Věčná energie a vysvobození pro lidstvo by byla termojaderná fůze,ale to bude trvat ještě desítky let,pokud nás do tý doby nepřeválcujou muslimáci. V současné době je asi nejlepší jaderná energie,která taky není bez nevýhod. Sice se s ní dá vyrobit velké množství energie,ale reaktor je velmi nákladné zařízení,je tu radioaktivní odpad,potřeba velkého množství chladící vody. Bezpečnost už je na hodně vysoké úrovni,ovšem když se něco stane tak je okolí neobyvatelné stovky let

Tady už pletete různé věci dohromady. Generátory volné energie jsou v principu podvod, protože porušují první termodynamický zákon. Přeloženo: Nelze sestrojit stroj, který by trvale dodával elektrickou energii, aniž by spotřeboval odpovídající množství energie jiného druhu. A magnet žádnou energii nedodává. U termojaderných reakcí se energie spotřebovává, jejich účinnost je asi 30% (paradoxně menší než uhelných) stejně jako slunečních nebo větrných.

petrxvalek
hodnocení

Od včerejška mi to nedalo spát, na YT je mraky podobných videí, každopádně jsem došel jako extra super laik, že toto

youtu.be/... je o něčem jiném. Zkoumal jsem techniku a jak to může být udělané, ale jak je v popisu vide napsáno, jsou tam 3 důkazy, proč je tento generátor reálný a jiný oproti ostatním. Prosím o slušnou diskusi, jak píšu, jsem kuchař a nemůžu rozumnět všemu, jen bych to chtěl prostě strašně vyrobit. Petr.

rv*

Nejsnáze něco takového vyrobíte vhodným střihačským programem. Berte jako fakt, že to fungovat nemůže. Stejně jako berete za fakt, když vám lékař řekne, že je to slepák a musí ven.

hodnocení

0x

V čem je jiný oproti tomuto?

a tomuto

a tomuhle?

Tak to konečně postavte ať lidstvo nečeká zbytečně dlouho *zed*

petrxvalek
hodnocení

Prosím vás, já se rozhodně nechci hádat. Ale oproti těm ostatním to je toto

youtu.be/... opravdu jiné, zmiňuje tam 3 důkazy, podle kterých to prej není podvod a je pravda, že nikde jinde to na videu neukazuje, jen tady. Proto to chci postavit. Pomůže někdo? Může někdo toho týpka kontaktovat? Anglicky neumím. Jen co jsem si z popisu videa přeložil translatorem.

Vanitas vanitatum et omnia vanita ...

karelledovy
hodnocení

Ale dyt to se da normane koupit...

denisgregor
hodnocení

0x

No, když už jsme v tom, tak tohle je sakra o něčem jiném.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]