Nejste přihlášen/a.
Ahoj, na jaře se budu hlásit na SŠ a chci se dostat na jazykový gympl... Moje známky za 1 pol. - 1 dvojka a 2 po. - 3 dvojky. Chci se hlásit na dvě gymnázia jazykové a všeobecné. A bojím se, nebo spíš moje matka mě užírá v tom, že se nedostanu, že všechno je se známostí. Chci se zeptat, jestli se nějak mám strachovat o to, že se nedostanu i kdybych udělal testy, že lidi kteří mají známosti na dané škole se dostanou v pořádku... Přece škola nemůže zfalšovat testy když jsou teď jednotné příjimačky. A jinak, v 7. jsem se hlásil na gympl a propadl jsem kvůli SCIO testům a to hlavně z matiky a teď se celkem bojím... Co si myslíte? a má cenu se hlásit na dva gymply? třeba jedna SŠ a druhá gympl? Díky...
Ahoj, na jaře se budu hlásit na SŠ. Na gympl nemám, to vím, :D ale zfalšovat to určitě nejde. Známosti... Ne, určitě nejsou všichni žáci co se tam dostanou známostí učitelů, nebo ředitele. Moji spolužáci se také chtějí hlásit na gympl (je jich cca 6) A jeden bývalý spolužák šel také na gympla po sedmičce, a opravdu žádnou známost neměl, ale dostal se.
Podle mě bys neměl zkoušet dva gymply. Zkusila bych jeden, na který chci víc a jednu střední. Pokud to nevýjde, zkusíš na odvolání, ne? A tuším jsou nějaké dalšé kola, kde se dobírají žáci, já bych si z toho velkou havu nedělala. Někde se dostanu, a když budu chtít něco dostudovat, tak dostuduji později. Teta měla dvě práce, je jí přes 30 a dodělávala bakaláře a vysokou. Asi chce jít na lepší místo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.