Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloh: Můj první den ve škole

Od: rip odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mohl by mi někdo pomoci vytvořit krátkej sloh v angličtině na téma: Můj první den ve škole? Předem děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pu®
hodnocení

2x

Ne, ale až si ho vytvoříte sám, mohl by Vám ho někdo pomoci opravit. ;)

doplněno 19.02.10 13:11:

Re Kytka: třeba je to ještě naučíme ;) Tak tazateli hurá do toho a pak na to společně mrknem *hej*

kytka*

Jsem ráda PU,že jsme zareagovaly ve stejnou dobu a stejně .Máte bodík ode mne.

hodnocení

2x

Kratkej sloh rikas...

Once upon a time I started to attend a school. My first day was very short as our teacher found out very quickly that I am lazy and push my schoolmates to work out my work instead of doing it myself...

She simply kicked me off the classroom screaming: Get the fuck out of here you bastard! Come back when you are ready and I will check it for you!

kytka*
hodnocení

0x

A co kdyby ses pokusil/a/ něco sesmolit sam/a/ a my bychom ti to popř.doplnili,či opravili?

doplněno 19.02.10 12:38:

Tak na tom pracuj a těšíme se.

rip
hodnocení

j, takhle jsem to také původně myslel, nechci aby to někdo za mě vymýšlel, to ne, bych se toho moc nikdy nenaučil.. když to sem dám večer, mohl bych poprosit o rady či připominky?

agi*
19.02.10 12:37

jasan ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]