Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych poradit ohledně naučení se výslovnosti v angličtině. Moje situace je takto:
Je mi 30 a angličtině se věnuji sporadicky, ale pořád jdu trochu dopředu. Chodím i na kuz. Kdysi dávno (asi 5 let) jsem objevil www stránky, kde se do mikrofonu předčítaly věty a automat kontroloval výslovnost. Strašně mě to bavilo, dělal jsem to jen pár měsíců a těžím z toho dodnes. Proč jen pár měsíců? Protože se stašně stydím, a tenkrát jsem měl možnost soukromí. Problém je v tom, že jsem docela vyliký muž s hlubokým hlasem, a abych správně rozhýbal hlasivky, musím u hlásek, které se potřebuji naučit, mluvit hoooodně nahlas. Pokud už hlásku umím, zvládnu ji i normálně a nebo potichu.
Bydlím v paneláku takže nic . Máte nějaké tipy?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.