Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se naučit výslovnost? tj. najít soukromí?

Od: brucoun odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chtěl bych poradit ohledně naučení se výslovnosti v angličtině. Moje situace je takto:

Je mi 30 a angličtině se věnuji sporadicky, ale pořád jdu trochu dopředu. Chodím i na kuz. Kdysi dávno (asi 5 let) jsem objevil www stránky, kde se do mikrofonu předčítaly věty a automat kontroloval výslovnost. Strašně mě to bavilo, dělal jsem to jen pár měsíců a těžím z toho dodnes. Proč jen pár měsíců? Protože se stašně stydím, a tenkrát jsem měl možnost soukromí. Problém je v tom, že jsem docela vyliký muž s hlubokým hlasem, a abych správně rozhýbal hlasivky, musím u hlásek, které se potřebuji naučit, mluvit hoooodně nahlas. Pokud už hlásku umím, zvládnu ji i normálně a nebo potichu.

Bydlím v paneláku takže nic :(. Máte nějaké tipy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vzít si s sebou notebook a zkoušet někde v přírodě? :)

Jinak mohl byste mi, prosím, dát odkaz na ty stránky? Mně by se to také moc hodilo.

brucoun
hodnocení

Například toto:

englishcentral.com/...

11.07.16 12:57

Díky moc. *palec*

figurek*
hodnocení

0x

Abraham Lincoln se na svoje projevy připravoval v lese. Šel někam, kde široko daleko nebyla ani noha a tam trénoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]