Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Potřebovala bych poradit,kde hledat osobní asistentku do MŠ.Jedná se o MŠ v Havířově.
Děkuji.
Zkuste pověsit inzerát s požadavky na nástěnce na některé ped. fakultě. Studentky často shánějí podobná místa.
Na pedák jsem chodila a všimla jsem si, že je tam velké procento "dálkařů", popř. lidí, kteří uvažují o přechod na dálkové (kombinované) studium, aby si mohli zároveň najít práci v oboru. A jinak máte pravdu, že při denním studiu to není dost dobře možné; částečně jsem to tak dělala třeba já, ale každý den bych to určitě nezvládala.
Navštivte odbor školství. U nás mají i seznam potenciálních uchazečů o toto místo. Pak jednejte s ředitelkou konkrétní školky. Ony by musela žádat odbor školství o zřízení tohoto místa pro svou školku, takže informací bude mít dost.
Pochybuji, že nějaký student má každý den volno, aby mohl vykonávat toto povolání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.