Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Chodil jsem tři roky na jednu nejmenovanou VOŠ.
Pět semestrů jsme měli profesora, na kterého nás všichni upozorňovali, že je postrach této školy už asi 15 let. Bohužel jejich slova se vyplnila a tento profesor asi 80% studentům nepopsatelným způsobem znepříjemnil studium (opravné zkoušky, komisionální zkoušení, opakování semestru,...). Obrovské množství studentů bohužel muselo kvůli tomuto předmětu studium ukončit. Bohužel během našeho studia se tento profesor, kterému je dnes už přes 80let, natolik zhoršil, že už ví přesný počet studentů, kterým zkoušku dá a kolik z nich půjde na komisionální zkoušení. Učí absolutní nesmysly, které nejsou absolutně vhodné do praxe a uči věci zastaralé. Tento profesor se tam drží i přesto, že vedoucí oboru a všichni ostatní profesoři o tomto všem ví.
Jelikož jsem si řekl, že pokud tuto školu dostuduju, pokusím se zasadit o to, aby se toto změnilo, protože není možné, aby ročníky pod námi takhle trpěly, tak bych jako úspěšný absolvent rád začal konat a mé první kroky vedou jako vždy se vším sem na poradnu.
Poprosím Vás tedy, kam by měly vést ty další?
Děkuji Vám mnohokrát!
My jsme měli z hlavního předmětu taky takovýho blbece. Do sešitu nadiktoval pár věcí a na to aby člověk dostal od něho jedničku by musel umět jak pánbůh. Před závěrečkama u něho propadala celá třída. Nakonec k závěrečkám nepustil asi 8-10lidí. Třeba jeden student měl známky 4/5 a 5 a neměl zájem do zlepšit známky a ten hňup mu dal 4 na vysvědčení. Já jsem měl 5 a 3/4 mě dal 5 na vysvedčení. Reparát byl u toho hňupa mnohem těžší než reperát na hodně středních škol. Píšu to abyste věděl, že taky někde byly na tom skoro stejně. Jinak má rada: třeba sepsat petici na odvolání daného profesora.
Měli jsme na VŠ velmi podobný případ, konkrétně s tímto pánem, který se mezitím stihl "proslavit"i jako ředitel MZM (nedávno ho ale vyhodili i odtud) -
Škola se ho také nemohla dlouho zbavit, a nakolik vím, nebylo to proto, že by nechtěli, ale proto, že měl pevné vazby na některé politiky a těžko se na něho hledal "metr". A to i přesto, že jeho výukové metody byly navlas stejné, jak popisujete + neustálé ponižování a velice hrubé chování ke studentům. Je docela možné, že váš vyučující má také nějaké významné kontakty a proto jsou nuceni ho tam trpět.
V prvním odkazu je velmi přesně popsané jeho chování; takto se choval také ke studentům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.