ahoj, prosím vás potřebovala bych poradit. Jsem na VŠ ekonomické a zrovna v informatice bereme vývojové diagramy... já to prostě vůbec nechápu, přístí týden z toho píšeme zápočet, a já jsem tomu jeste nepřišla za celý semestr na kloub. A ostatní jsou na tom skoro stejně. Prosím Vás nenašel by se tu někdo, kdo to chápe a aspon by mi vysvětlil vůbec smysl toho nebo účel, nebo já prostě vůbec nevím k čemu to vůbec je...Jsem ztracená...Děkuji za odpovědi
Asi takhle ti to reknu, ja jsem v tercii na gymplu a taky to probirame...
K cemu to je, to uz jsem pochopila...ale jak to tvorit ne..zitra pisu test a nejakou pripravu na nej jsem vzdala...
Se spoluzakama jsme usoudili, ze tomu nerozumi asi ani ten nas profesor, ktery nas to uci...takze jenom tak brouzdam po internetu a hledam resene vyvojove diagramy, abych aspon orientacne videla, jak to vypada...preju ti hodne stesti... Ahoj
VYVOJOVE DIAGRAMY! Pomozem s tvorbou vyvojovych diagramov aprogramov v C, C++ urcenych pre semestralne prace na skolach tech. zamerania> *TUKE- letecka fakulta *TUKE- FEI atd... Vyvojovy diagram = 500 Sk
Je to celý k hovnu má milá... já to taky nechápu..
qwertz*
No a jak můžeš činit tak silné závěry, když o tom nic nevíš? Bez urážky, ale tvoje reakce o tobě samému hodně napovídá.
S algoritmy se setkává každý v běžném životě (vaření vajíček, přecházení silnice). Vývojový diagram je grafické znázornění daného algoritmu. Nic složitého to není...
kokes*
nic ve zlém,ale jsi asi synovec jaderné fyzičky Drábové...jinak souhlasím s kolegou ...
V.d. slouží ke schématickému znázornění řešení problému. Další krok je převést v.d. do programovacího jazyka. Učili je nás na VŠZ, dnes ČZU. Některým z nás to hlava nebrala. Stačila mi ale pětiminutová konzultace se znalcem a bylo vše jasné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.