Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úroveň AJ u přijímaček na VŠ

Od: chica7 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, nevíte, jestli je nějaká stanovená úroveň jazyka pro přijímací zkoušky na VŠ? V pondělí jsem dělala angličtinu a bylo to mnohem těžší, než u maturity. Myslela jsem, že to bude na stejné úrovni. *bzum*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Děvčico zlatá, přijímačky na vysokou školu jsou ve většině případů těžší než to, co máte umět ze střední školy na maturitu. O to tady jde, vytřídit ty nejlepší... Když moje dítko dělalo přijímačky na VŠ z chemie, biologie a fyziky, tak po něm chtěli učivo 1. semestru vysoké školy...kdyby se nepřipravovalo na přijímačky už od podzimu, tak nevím, nevím, jak by to zvládlo.

hancule*
hodnocení

0x

Cico - úroveň maturujících na různých stř.školách je různě vysoká.Požadavky při přijetí na VŠ jsou na úrovni výborného gymnázia s konverzací s rodilými mluvčími.Totéž zažijete,pokud budete usilovat dostat se na prázdniny do USA - nějakého campu nebo VŠ v Anglii/tam doporučuji Oxford English/.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]