Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PRŮMĚR,známka, nepodařilo se

Od: differentm odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám dotaz. Dostávám větišnou jedničky, občas něco ujede, ale nemám ani jednu trojku, ani pětku, jen jednou čtverku, jinak jedničky, pár dvojek. Psali jsme závěrečný test a já dostala 4 a 2, jsem z toho nešťastná, protože jsem se na to dobře připravovala a všechna snaha najednou nic, zítra budou všichni udiveni a učitelka určitě taky, nevím, co se talo. Momentálně mám průměr 1,54. V hodinách jsem aktivní, poměrně obliba u učitelů a nevyrušuji. Myslíte, že jednička z toho bude?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Neřeš to. Dvojka je nejlepší známka! Pokud má někdo pokaždé za jedna, kantoři pak na něho obvykle kladou větší nároky. Buď v klidu a užij si prázdnin! *palec*

hodnocení

0x

Přesně takhle fungovala moje dcera. Pořád jedničky. Ze zkoušení i z desetiminutovek. Ale přišla velká prověrka a bác ho! za 4. Naštěstí měla rozumnou kantorku, která prohlásila, že strach se změnil na paniku a vyvolala ji ještě jednou, na totéž, k tabuli a pořád byly jedničky. *hej*Neboj, učitelka moc dobře ví, jak jsi pracovala celý rok!

martinaa*
hodnocení

0x

Ahoj, osobně si myslím, že napsat písemku za 4 a dostat jedničku... by nebylo moc fér. Ani k tobě - protože nelze dávat lepší známky jen proto "že ona se přece celý rok snaží", ani ke spolužákům.

Dvojka je super ;). Ber to tak, že nejsi superman, někomu jde tohle, jinému ono. Příště to zlepšíš... a nauč se přijmout i neúspěch, jinak se složíš u první opravdu velké zkoušky.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Dvojka je přeci pěkná známka. I ta trojka je "dobrá". Nicméně všichni se snažíme prospět s vyznamenáním a nakonec si na to málokdo vzpomene, jak se mu na základní škole, nebo na střední dařilo. Důležitý je, byl a vždy bude konečný výsledek živnotního studia.

nooofewy
hodnocení

0x

Pokud jsou známky z celéh roku v pořádku a pokazil se jen tento test a průměr je 1,54, pak by stálo za to, požádat o přezkoušení, já mám ze zeměpisu mezi 3 a 2 a zrovna dnes jsem byla na přezkoušení (přesný průměr byl 2.56), pokud se zadaří, budu mít 2. Bude záležet na typu školy. Naše gymnázium podporuje ´Bakalářský systém zadávání známek, takže i když je to jen o 2 setinky za 1, u nás rovnou 2. Pokud je to u vás orientační, tak bych se optala a popřípadě přezkoušela!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]