Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek třídní učitelce

Od: kosarka768 odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni. :)

Jelikož letos končím základní školu a jsem žákyně deváté třídy, potřebuji poradit ohledně dárku pro třídní učitelku. Naší třídní učitelce je 40 let, vyučuje angličtinu a výtvarnou výchovu, ráda cestuje, dělá ráda z keramiky a jiných výtvarných potřeb. Máme ve třídě dobrý kolektiv a domluvili jsme se, že jí dáme společný dárek. Jsme ochotní do dárku vložit 1000-1500kč. V minulých letech jsme jí dávali například hodiny s našimi jmény (je nás ve třídě 11+učitelka). Co by jste dali tř. učitelce za dárek? :) Máme ji dost rádi a ona nás bere jako vlastní děti. Říká, že jsme její druhá rodina. Dárek by měl být vzpomínkou na celý život. Děkuji za rady a tipy. Přeji hezký zbytek dne. :) Tereza

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pro takové lidi jsou nejlepší dárky ty od srdce a vlastní výroby - když se společně domluvíte s třídou a uděláte vlastními silami nějakou plastiku, bude jistě raději než za dárek koupený.

jh®
hodnocení

1x

Koláž z vašich fotografií, momentek, třeba i z dětství... jací jste byli a jací jste dnes, pokud máte společné fotky s učitelkou, zakomponovat i ty. Nechat zarámovat, času je snad ještě dost.

A parádní kytici.

petraxd
hodnocení

1x
Ahoj, toto asi budeme brzy řešit také, ale mozna poradim. Udelejte ji hrnek se spolecnou fotkou, udelejte ji polštář s vaší fotkou, přívesek na klíče, podložku pod myš... Prostě ať vás vidí na każdém kroku. Většinou vam tyto věci udelaji do týdne, a možná, že vám potisknou i dárkovou tašku..

chatarka
hodnocení

0x

My jsme jí nechali udělat tričko s nápisem Nejlepší učitelka a uspořádali společné posezení u ohně. Nebo batůžek s autogramy. Kdybych byla výtvarnice, asi bych si přála nějaké čisté hedvábí a speciální barvy na něj, abych mohla vyrábět třeba šátky. Asi by mi poradili ve výtvarných potřebách. Určitě bych nechtěla nic do domácnosti, jako vázu nebo sklínky.

lucka*
hodnocení

0x
To je od vás milé zkuste něco vymyslet z keramiky s motivem britské vlajky a to jí věnuje třeba váza na řezané květiny by ji mohla udělat radost. To já se budu fotit a trochu fotku upravíme jen nevím zda mám být vepředu nebo vzadu mám totiž nohu v sádře.

hancule*
hodnocení

0x

Kosarko, pokud jste během let natáčeli a fotili - zhotovte DVD a CD s fotkami - bude to připomínka nejen vás jako třídy,ale i jejích let,kdy pracovala jako vaše třídní/samozřejmě pěkně zabalené s věnováním/.K tomu kytičky malinké od každého z vás./případně růže od každého/.Jsou firmy,které DVD a CD zhotoví,pokud nezvládnete sami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]