Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skotská vřesoviště

Od: hauu* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,
můj bratr má na toto téma referát, pomůžete?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ano, téma je to vskutku nádherné.

Ale referát bych měla psát o něčem, co znám, co jsem opravdu poznala. Dobře poznala. Já třeba o Železných horách. Psala bych o Doubravě, o Sečské přehradě, o Pařížově, o zříceninách hradů Oheb či Lichnice, o tamější květeně...

Na skotských vřesovištích jsem v životě nebyla, i když bych se nebránila. Tak co o nich mohu psát? Snad jedině to, co někde vyčtu, co opíšu, co už napsal za mě někdo jiný.

Navíc bratr má referát, ale nijak ho to nepálí a tak se o to musí postarat jeho brácha Hauu. Takový kujón brácha by si vážně zasloužil, aby ho na těch skotských vřesovištích pořádně hryzl do zadnice pes baskervillský. *bzum* Jaga.

hodnocení

0x

hauuu, to je nádherné téma. Poklikej u strejdy Gůgla a najdeš inspiraci. Třeba: michalkvarda.cz/...

doplněno 16.06.16 07:04:

Jago:-D *smich**haha* *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]