Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jazykové gymnázium

Od: yglgog odpovědí: 2 změna:

Chodím na gympl. Máme sice kvalitní výuku předmtů jako je matematika,... V těch předmětech ale vyloženě nezářím takže bych se ráda zaměřila spíš na studium jazyků. U nás ale jejich výuka není moc kvalitní s tak přemýšlím o přestupu na nějakou jazykouvou školu. Zatím přemýšlím třeba o AMAZONU. Nevíte o něm někdo něco? Abyste to pochopili tak já bych na mé momentální škole hrozně ráda zůstala, ale nevím jestli to má cenu, když už teď mi rodiče musí platit soukromě jazyky, protože učitelka na Frj, která nás za ten rok skoro nic nenaučila nás bude mít až o maturity :/ :/

Díky za reakce a budu ráda, když mi třeba doporučíte nějakou školu ;) :) :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Jestli jsi na své nynější škola spokojená a jen kvůli matematice bys ji chtěla změnit... nevím, jestli je to dobré řešení. Ten Amazon asi bude soukromáš škola, kde se platí školné, ne? A na některých cizojazyčných gymnáziích je třeba i výuka matematiky v tom cizím jazyce. Zvládla bys to? Co je tak špatného na tom, že ti rodiče platí soukromě jazyky? Jak vycházíš s učiteli, se spolužáky? Toto bys musela všechno opustit... chceš to?

iz*
hodnocení

0x

Opravdu jsi gymnazistka?

Nechceš, aby rodiče platili doučování francouzštiny, tak jim radši vytáhneš z kapsy víc peněz za školné na soukromém gymnáziu?

Žádný učitel tě nic nenaučí.

Jen ti ukáže cestu. Naučit se musíš sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]