Nejste přihlášen/a.
Dobry den,prosím o radu.Syn chodi do specialni 1. třidy pro Autisty.Ale dnes mě bylo řeceno že bude přeřazeny do jine tridy.
Z nedostatku mist ve třidě,pro tyhle děti.
Ale já si to nepřeji,jak se bránit,vím že je tam syn spokojený a rád tam chodí a to je pro mě duležité.
Asi muj nesouhlas stačit nebude. Děkuji za odpověd
Dobrý den. A nepomohlo by vyjádření psychiatra, že to rozhodně nedoporučuje? Že by to mohlo dítěti uškodit? Škola by měla přihlédnout k vyjádření lékaře. Alespoň já bych to zkusila nechat věc posoudit odborníka..A pokud Váš názor podpoří, tak se snažit dohodnout ve škole, aby dítě zůstalo tam kde je.
Buďte zásadně proti, nesouhlasíte s tím. Žádný ústupek. Pokud ustoupíte, tak si budou myslet, že to může fungovat. Nenechte zkazit život sobě ani synovi. Ať si lámou nahoře hlavičky, co zase za paskvil vymysleli /nebo byli dotlačeni EU/.
Buďte silná a bojujte. Nebojujete sama za sebe, ale i za jiné děti a rodiny.
Pohledejte si co nejvíce informací na internetu, dojděte na odbor školství, žádejte informace, příručky, směřujte od spoda nahoru k vyšším úředníkům, napište presidentovi, na ministerstvo školství atd.. Mějte argumenty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.