Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Učebnice na internetu

Od: misa1 odpovědí: 2 změna:

Ahoj, nevíte, kde by se daly sehnat na internetu použité učebnice na střední školu? Nějak levně... Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krispina*
hodnocení

0x

ahoj,

Nemáte někde ve městě antikvariát, tam se dají sehnat za dost levný peníz (i v hodně dobrém stavu,skoro nepužité) a nebo nezkoušela jsi se zeptat starších spolužáků? Asi máš i FB. Jinak teďka jsem se koukla a našla jsem skupinu Prodej učebnic (online burza) stačí si to tam zadat do vyhledávače. Tam jsou děcka z celé republiky, no stačí to sledovat nebo se rovnou zeptat. Jinak mě napdalo ještě aukro. Ale v prvé řadě bych asi zkusila ten antikvariát.

hodnocení

0x
Burzaucebnic.net je asi největší přes studentske učebnice. Pak se dobře shání na Facebooku ve skupinách na prodej učebnic od jednoho člověka více knížek.
Dále databazeknih.cz též bývají lacino. A třeba též sbazar.cz hyperinzerce.cz bazos.cz aukro ...všude možne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]