Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem zaměstnaná jako noční asistentka v DDŠ, ale chci přejít na denní vych. Mám vzdělání pouze SOU,takže potřebuji dostudovat maturitu , ale nejlépe se sociálním, nebo pedagogickým zaměřením.Našla jsem pouze níže uvedené šoly. Mohl by mi prosím někdo poradit která by nejvíce vyhovovala? Mám 3 děti takže připadá v úvahu pouze dálková forma studia. Jsem z Pardubického kraje.
Moc děkuji za odpověď. Pěkný den.
0x
Jak jste se na takové místo bez vzdělání dostala? Požadovanou školu vám poradí např. kolegyně, nebo zaměstnavatel, jinak hledejte na netu. PT /stařenka/
DObrý den ,
jen pro upřesnění. na NOČNÍ asistentku jsem se dostala s tou podmínkou , že projdu kurzem Pedagogické minimum. Pedagogická VŠ je pouze pomaturitní. Proto jsem zvolila nejbližší obor k této práci. Všude nabízejí maturitu s obchodním zaměřením a to já nechci. Já prostě začínám od nuly . Dle mého názoru budu mít rozhodně více možností se školou sociálního zaměření , než s obchodním.
děkuji za vaše reakce. Milča
0x
To mi rozum nebere, dcera má střední školu sociálně právní a na to aby pracovala v ústavu jako sociální pracovnice v kanceláři musela jít studovat VŠ a to pouze zaměření soc. práce. 2x se nedostala ale nabídli jí studovat pedagogiku a k té si musela dostudovat 200h na vyšší odborné sociální-certefikát o vzdělání.
Ve vašem případě bych volila pedagogiku a myslím, že pokud nemáte víc jak 45let budete si muset dodělat alespoň Bc. na VŠ.
Dobrý den,
práce v takovém to zařízení vyžaduje celoživotní vzdělávání . Toho jsem si vědoma , mý kolegové neustále studují. Já prostě musím někde začít. Proto jsem se snažila informovat co nejvíce. Obvolala jsem spoustu škol , ale s pedagogiku dálkově nabízejí pouze pomaturitní VŠ.
Děkuji Milča
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.