Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dálková škola sociální nebo pedagogická

Od: milca* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, jsem zaměstnaná jako noční asistentka v DDŠ, ale chci přejít na denní vych. Mám vzdělání pouze SOU,takže potřebuji dostudovat maturitu , ale nejlépe se sociálním, nebo pedagogickým zaměřením.Našla jsem pouze níže uvedené šoly. Mohl by mi prosím někdo poradit která by nejvíce vyhovovala? Mám 3 děti takže připadá v úvahu pouze dálková forma studia. Jsem z Pardubického kraje.

eapraha.cz/...

ssspzabreh.cz/...

pedevropska.cz/...

Moc děkuji za odpověď. Pěkný den.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

0x

Jak jste se na takové místo bez vzdělání dostala? Požadovanou školu vám poradí např. kolegyně, nebo zaměstnavatel, jinak hledejte na netu. PT /stařenka/

milca*

DObrý den ,

jen pro upřesnění. na NOČNÍ asistentku jsem se dostala s tou podmínkou , že projdu kurzem Pedagogické minimum. Pedagogická VŠ je pouze pomaturitní. Proto jsem zvolila nejbližší obor k této práci. Všude nabízejí maturitu s obchodním zaměřením a to já nechci. Já prostě začínám od nuly . Dle mého názoru budu mít rozhodně více možností se školou sociálního zaměření , než s obchodním.

děkuji za vaše reakce. Milča

lidus*
hodnocení

0x

To mi rozum nebere, dcera má střední školu sociálně právní a na to aby pracovala v ústavu jako sociální pracovnice v kanceláři musela jít studovat VŠ a to pouze zaměření soc. práce. 2x se nedostala ale nabídli jí studovat pedagogiku a k té si musela dostudovat 200h na vyšší odborné sociální-certefikát o vzdělání.

Ve vašem případě bych volila pedagogiku a myslím, že pokud nemáte víc jak 45let budete si muset dodělat alespoň Bc. na VŠ.

milca*

Dobrý den,

práce v takovém to zařízení vyžaduje celoživotní vzdělávání . Toho jsem si vědoma , mý kolegové neustále studují. Já prostě musím někde začít. Proto jsem se snažila informovat co nejvíce. Obvolala jsem spoustu škol , ale s pedagogiku dálkově nabízejí pouze pomaturitní VŠ.

Děkuji Milča

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]