Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká škola- zdravotnictví

Od: misa1 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, nevíte o nějaké vysoké škole (ne vysoké odborné ani fakultě) se zaměřením zdravotnictví? Hledala jsem a našla jsem jen jednu. Je soukromá, to si nemůžu dovolit. Nejlépe v okolí Prahy. Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdkashjk
hodnocení

0x

Co si chceš v budoucnu najít za práci?

tomasek*
hodnocení

0x

Proč to nemá být fakulta? Fakulta je jen "organizační jednotka" VŠ... Já znám lékařskou fakultu na Univerzitě Karlově. Ta je státní.

ctenar*
hodnocení

0x

Proč nemůže mít tvoje ideální VŠ fakulty? *ee*

Bakalářské (=3-leté obory na VŠ) zde. Zdravotnictví má kód 53.

Spíše napiš, čeho chceš vzděláním dosáhnout. Tak ti lidé spíše poradí vhodnou školu.

ctenar*
hodnocení

0x

Státních vysokých škol nebo univerzit, které se nedělí na fakulty, bude naprosté minimum. Troufám si nekvalifikovaně odhadnout, že maximálně 5. Vzhledem k nárokům oboru lékařství (ve smyslu regulací a předpisů) si nemyslím, že jedna z těch pěti bude vyučovat nějaký zdravotnický obor.

hodnocení

0x

Jakou práci by jsi chtěla dělat? Co by tě bavilo? Čím bys chtěla, aby škola byla zaměřená na zdravotnictví? S jakým vzděláním, pro jako práci by měli být absolventi připravení? Dokud si tohle neujasníš, pak pak každá škola je zbytečnou ztrátou času. Buď něco chceš dělat nebo nechceš.

hancule*
hodnocení

0x

Máš na mysli titul bakalář nebo magistr? Ale jaký obor - ergoterapeut apod.?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]