Nejste přihlášen/a.
Milisekunda (značka ms) je tisícina sekundy, 1 s = 1000 ms. ... značka min) je šedesát sekund: 1 min = 60 s Sekunda je podle soustavy SI definována jako doba ...
Dobrý den, otázka podobná té: "Kolik židlí má noha?" Možná jste se jen špatně zeptal. Zdravím!
Já bych to Upozornění spíše očekával u dotazu tazatele (pokud není dotaz v rubrice o vtipech).
Odpovídal jsem dětskou hádankou, na kterou skoro každý dospělák odpověděl: "Čtyři" - a potom mu to teprve došlo. Ovšem, nejsem dobrý matematik, tak možná lze matematicky vysvětlit, kolik něčeho velkého se vejde do něčeho malého. Také jsem se i zamyslel nad tím, zda není dotaz položen špatně (opačně), ale tazatel se již neozval - takže jde asi o dotaz vtipný a měl by být do příslušné rubriky o vtipech přesunut. Možná by to svědčilo o lepší a pohotovější práci sys, než napsat Upozornění po čtyřech měsících nečinnosti.
Ale japayo? Otázka "kolik má noha židlí" je kravina, ale co je špatného na otázce, kolik má milisekunda sekund? Několik rídců výče odpovědělo a vy jistě znáte odpověď taky.
Tím svým doplněním jste do toho člípnul naplno. Uvědomujete si vůbec, že se pokoušíte dělat blbce ze seriozních rádců, kteří rozumně odpovídali, nemluvě tedy o tazateli?
Ty jsi ty dva pojmy přehodil. Kolik sekunda má milisekund? Nebo kolik milisekund je v sekundě?
Kartaginec, protože jsem byla za chytrou a až jsem to odeslala, tak mi došlo, že jde o žert.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.