Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik má milisekunda sekund?

Od: koooooo odpovědí: 15 změna:

Kolik má milisekunda sekund?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

1 ms = 0,001 s

1 s = 1 000 ms

sanyo*

Nevím, proč je tady zbytečně mnoho mnoho povyků pro nic, otázka byla jasně položena, tak nevím, proč se snažíte z tazatele dělat b.ba..

Tuším elisa24 to napsala správně , jasně a pravdivě.., takže o co tady vlastně jde?*hej*

nedokáží pochopit že někdo neví to, co oni, což se zdá být také trochu přihlouplé

pt®
hodnocení

1x

Milisekunda (značka ms) je tisícina sekundy, 1 s = 1000 ms. ... značka min) je šedesát sekund: 1 min = 60 s Sekunda je podle soustavy SI definována jako doba ...

cs.wikipedia.org/...

kaarel
hodnocení

1x

1milisekunda = 1 tisicina sekundy

hodnocení

0x

Sice nechápu co je to za přihlouplou otázku...

Ale předpona "mili" je tisícina...

To byste měl vědět...ale teď už to dáte nějak dohromady, což?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, otázka podobná té: "Kolik židlí má noha?" Možná jste se jen špatně zeptal. Zdravím!

doplněno 19.09.16 18:10:

Já bych to Upozornění spíše očekával u dotazu tazatele (pokud není dotaz v rubrice o vtipech).

Odpovídal jsem dětskou hádankou, na kterou skoro každý dospělák odpověděl: "Čtyři" - a potom mu to teprve došlo. Ovšem, nejsem dobrý matematik, tak možná lze matematicky vysvětlit, kolik něčeho velkého se vejde do něčeho malého. Také jsem se i zamyslel nad tím, zda není dotaz položen špatně (opačně), ale tazatel se již neozval - takže jde asi o dotaz vtipný a měl by být do příslušné rubriky o vtipech přesunut. Možná by to svědčilo o lepší a pohotovější práci sys, než napsat Upozornění po čtyřech měsících nečinnosti.

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 19. 09. 2016 18:27:17
! Pravidlo Z1: je zakázáno psát nesmyslné odpovědi a otázky nebo úmyslně poskytovat špatnou radu.
V případě nahlášení posuzuji obsah příspěvku, datum je druhořadé. Není třeba odpovídat za každou cenu. Jiní rádci dokázali dát vhodnou odpověď.

Ale japayo? Otázka "kolik má noha židlí" je kravina, ale co je špatného na otázce, kolik má milisekunda sekund? Několik rídců výče odpovědělo a vy jistě znáte odpověď taky.

doplněno 19.09.16 20:40:

Tím svým doplněním jste do toho člípnul naplno. Uvědomujete si vůbec, že se pokoušíte dělat blbce ze seriozních rádců, kteří rozumně odpovídali, nemluvě tedy o tazateli?

hm*

Tedy musím se přiznat, že mě toto (kolik židlí má noha) napadlo také a i teď se domnívám, že se jedná o vtípek tohoto druhu ze strany tazatele.

(A jako sys bych se zde proto asi hned pravidly neoháněl. Ale třeba to jen sys nezná.)

tondac*
hodnocení

0x

... ani jednu! ;)

hodnocení

0x

Ty jsi ty dva pojmy přehodil. Kolik sekunda má milisekund? Nebo kolik milisekund je v sekundě?

doplněno 20.09.16 06:51:

Kartaginec, protože jsem byla za chytrou *zed*a až jsem to odeslala, tak mi došlo, že jde o žert. *plac*

A proč si to myslíte?

72mona3*
Kartaginec - to je jednoduché. Lidé, co místo mozku nemají kalkulačku, přemýšlí jinak než ti co jí mají ;) M.
doplněno 19.09.16 21:49: Ovšem, k2. Realita běžného života (a hlavně některé otázky na této poradně) nás ale směřuje od 0,000 ke skepticismu a číslům celým.
k2

Ze nekdo dokaze do sveho uvazovani zapojit cisla mensi nez 1 (treba 0,001) neznamena, ze ma misto mozku kalkulacku...

radajz*
hodnocení

0x

1 milisekunda má 1x10^-3 s. Není v tom žádná věda. Stejně jako jedno milijablko obsahuje 0,001 jablek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]