Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr školy, pedagogická?

Od: terrible odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, jsem sice ještě v 8. r. zš, ale už jsem se začal poohlížet o stř. škole. Ve škole jsem se začal velmi snažit, ale předmět, který mi nejde je matematika ( 2-3 ). Jinak ostatní předměty viz. foto. Napadl mě obor Předškolní a mimoškolní pedagogika, pracovat ve školce nebo družině by mě bavilo, ale nejsem si jistý svými výsledky. :D v 1. pol. jsem měl 3 z Př, protože jsem na to kašlal. Jinak 2 a 1.
Výběr školy, pedagogická?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elles
hodnocení

2x

Já bych na tvém místě vybrala si pedagogické lyceum, nemusíš zde dělat talentovky a vybereš si jen jedno zaměření, které zvládáš. Bývá na výběr vv, tv, hv a humanitní studia. Jak doděláš školu jsi kvalifikovaný pedagog volného času a navíc tam nebývá jeden kluk ve třídě, ale i více. Nebo pak můžeš jít na VŠ.

ctenar*

Seznam veřejných pedagogických leceí

ctenar*
hodnocení

1x

Ty známky z M i ČJ jsou jako na houpačce. Záleží, co máš z velkých testů a zkoušení.

Celkově známky nejsou špatné. Na pedagogickou v pohodě. Budeš tam asi jediný kluk ve třídě.

Přehled všech oborů na středních školách třeba zde.

terrible
hodnocení

Děkuji za Vaši odpověď, z Čj jsem měl z pol. písemky 2-. Akorát mám obavy jestli bych zvládl talentové zk. z Tv a Hv, gymnastiku zvládám ( skoro vůbec jí neděláme), zpěv je takový slabý průměr a hru na flétnu zvládám. Proto si nejsem jistý, jestli se rozhodnout pro tento obor. :D
ctenar*

Vyber si takovou školu, která tě zajímá, ne která je nejlehčí. Jestli chceš dělat pajďák, tak pro tebe určitě nebude problém si odpoledne po škole nějakou tu gymnastiku udělat a zapískat si na flétnu aby ses do přijímaček zlepšil.

Podívej se na internetové stránky svojí vysněné střední školy. Většinou tam mají pro nové uchazeče - zájemce přesně napsáno, co u talentovek konkrétně chtějí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]