Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Chtěl bych se zeptat , když škola nepíše , že mají pro nástavbové studium dálkově ale mají tam napsáno jen denní .
Může ředitel udělat vyjímku a dovolit mi dálkové studium , když bych udělal přijímačky?
Jo a na tu školu jsem chodil 2 roky nástavba . poslední ročník jsem dokončil ale bohužel jsem neudělal maturitu ani na 3 pokus .
Dobrý den záleží na řediteli, ale osobně si myslím že to nepovolí. nevím jaký obor studujete,ale lze přejít na jinou školu a opakovat dálkově poslední ročník. Vše na domluvě.
Škola dálkové studium nenabízí (stejně jako třeba nenabízí nástavbu v oboru zemědělec), takže to nemá s povolením od ředitele co dělat.
Škola určitě má letos i druhé kolo přijímacích zkoušek, takže nemusíš čekat rok na další (první) kolo přijímaček v dubnu.
Platí to, co jsme psali v tvém předchozím dotazu.
Když napíšeš obor, my ti dohledáme nejbližší školu s dálkovým studiem.
Dívám se do křišťálové koule a vidím, že by to mohlo dopadnout. Ne ne ne, počkejte z jiného úhlu to vypadá dost špatně.
Co shánět informace na relevantních místech. Good luck
Jde to, může ti dát individuál.
Tak jak se dohodnete, většinou se dochází jen na zkoušky a to si pak dohodneš s učitelem který tě bude zkoušet, ale není to zbytečné? ty máš ten rok hotový?
Spíš se poptej za jakých podmínek je možné se znova přihlásit k maturitě, tam už je pár let nějaká vyjímka, že se do školy vůbec chodit nemusí a přihlašuje se jen k závěrečným zkouškám, u učňáků už to tak funguje roky, a snad to jde i u maturit. Nejsem si jistá, zda to se státní maturou nepadlo, poptej se toho ředitele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.