Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, takto znělo zadání pro vypracování slohové práce:
Ztráta paměti
VÝCHOZÍ TEXT
Erik se probouzí v nemocnici. Z posledních sedmi dnů svého života si vůbec na nic nevzpomíná. Až příchod nečekané návštěvy způsobí, že se mu z paměti vynoří první mlhavá vzpomínka. Od tohoto okamžiku se Erikovi postupně začínají vybavovat jednotlivé události... (CZVV, inspirováno www.csfd.cz) Zpracování: vypravování o událostech v Erikově životě, které vedly ke ztrátě paměti
Já jsem to pojala tak, že jsem psala, co te ztrate pameti teda predchazelo - jaké události (zpetne se na to postupne si snazil vzpomenout) a skoncila jsem tim, ze ta pamet se mu zazrakem vratila a ze jeho divka tam s nim travila kazdou volnou chvilku u nej po tu dobu co byl v nemocnici - muze to tak byt ci je to chybně cele?
... Erikovi se vynořují vzpomínky jak to vlastně bylo u jeho maturity. Maturitní jev Čeština, profesoři humanitních věd, učitelé a CERMAT se spojili, aby vytvořili něco umělého, co žije svým vlastním životem. Hra na slova a na slohové styly jako síto, které vyřadí žáky, kteří nejsou dost dobře nučeni tyto pravidla ovládat. Erikovi ztěžkla z toho pomyšlení hlava a řekl si, že si raději ještě pospí. V reálném životě je tahle hra stejně nanic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.