Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedávno mě vyloučili ze střední školy, chtěl jsem se zeptat když mě vyloučí myslíte že mne přijmou na stejnou školu ale jiný obor? děkuji
Vždy záleží na řediteli dané školy. Zeptej se.
Ta absence musela ale být pořádná, když to neřešily ani neklasy...
Absence, třeba pokud na žáka sedne angína, je ale omluvena lékařem. Dvoudenní průjem zase stačí potvrdit rodiči.
Nazývejme věci pravými jmény: pokud se jednalo o absenci tak velkých rozměrů, že žáka za to vyhodili, bude to nejspíš ZÁŠKOLÁCTVÍ.
Pokud žák lajdačil, do školy nechodil a měla bych špatné zkušenosti s jeho přístupem ke studiu, už bych tohoto dárečka do školy nechtěla. Vyberte si nějaký učební obor, bude to o rok kratší, než studia a zkuste oblažit svou přítomností někoho jiného. Bylo by mi i nepříjemné zase se drápat tam, kde jsem neměla právě dobrou pověst.
A začít zodpovědně. Až budete chodit do práce, absence Vám rovněž nebudou promíjeny.
Přála bych Vám, abyste si z toho vzal poučení a k novému vzdělání přistupoval zodpovědněji. Škola není pro absence, ale pro získání znalostí. Absence mohl praktikovat hloupý Honza na peci a stejně dostal princeznu. To už ale dneska neplatí. Bohužel, nebo bohudík? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.