Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škola, problémy ve škole, střední škola

Od: petan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

nedávno mě vyloučili ze střední školy, chtěl jsem se zeptat když mě vyloučí myslíte že mne přijmou na stejnou školu ale jiný obor? děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Záleží na tom, proč Vás vyloučili. Pokud to bylo z kázeňských důvodů, tak sotva.

petan*
29.04.16 18:23
hodnocení

absence

jh®
hodnocení

0x

Vždy záleží na řediteli dané školy. Zeptej se.

Ta absence musela ale být pořádná, když to neřešily ani neklasy...

hodnocení

0x

Pokud jste vyloučený, ohlídejte si zdravotní pojištění.

Jestli nejste na úřadu práce nebo nejste zaměstnán, musíte si platit 1337kč/měsíc

hodnocení

0x

Absence, třeba pokud na žáka sedne angína, je ale omluvena lékařem. Dvoudenní průjem zase stačí potvrdit rodiči.

Nazývejme věci pravými jmény: pokud se jednalo o absenci tak velkých rozměrů, že žáka za to vyhodili, bude to nejspíš ZÁŠKOLÁCTVÍ.

Pokud žák lajdačil, do školy nechodil a měla bych špatné zkušenosti s jeho přístupem ke studiu, už bych tohoto dárečka do školy nechtěla. Vyberte si nějaký učební obor, bude to o rok kratší, než studia a zkuste oblažit svou přítomností někoho jiného. Bylo by mi i nepříjemné zase se drápat tam, kde jsem neměla právě dobrou pověst.

A začít zodpovědně. Až budete chodit do práce, absence Vám rovněž nebudou promíjeny.

Přála bych Vám, abyste si z toho vzal poučení a k novému vzdělání přistupoval zodpovědněji. Škola není pro absence, ale pro získání znalostí. Absence mohl praktikovat hloupý Honza na peci a stejně dostal princeznu. To už ale dneska neplatí. Bohužel, nebo bohudík? *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]