Nejste přihlášen/a.
"Babičko,"moc děkuji i když jak vidím,slečna stále hledá ty důvody.Ááách jóóó...
No..menší problém je že na rovnátka nemáme peníze..a zhubnout se mi moc nedaří ze zdravotních důvodů..já jen se bojím jestli by mě to v těch praxích nejak nepřekáželo ta mírná obezita a ty zuby:/ moc se neusmívám..
dost mě to trápí ..:/ ale děkuju za rady
Jaké jsi měla známky na vysvědčení z M,F v posledních 2 letech? Opravdu si myslím, že gymnázium dá do života více než hotelovka.
A co ostatní známky? Které předměty tě bavily a které se ti hnusili?
Z Matiky 3ky a ted mi vychází pomalu 4 :/ a z Fyziky 2..ale na fyziku máme učitele se kterým se skoro vůbec neučíme..
Jinak mě baví cizí jazyky..prostě největší problém je ta matiky a fyzika..počítání..tohle mi fakt dělá problém..
ráda bych šla na ten gympl ale bojím se že to prostě nebudu zvládat..
Ze základky potřebuješ z fyziky znát jen základy, když se ji budeš učit, neměla by jsi mít problém. Je to jen teorie a propočítáš si pár příkladů.
Když si budeš z matematiky pravidelně počítat příklady, které budete zrovna v matematice brát, taky to zvládneš. Zkus to už teď a třeba se Ti do konce roku povede vylepšit i současný průměr.
Zkoušky na gympl jsi zvádla, matematika v přímačkách Ti připadala těžká?
Hm, 3-4 z matyky, to už je docela špatné na základku. Tady bych nerad doporučoval gympl, aby tam pak tazatelka těžko bojovala. Ale fakt je, že jsem viděl vychodit gympl i naprostá dřeva. Prostě si nějak na to učivo zvykly a proplouvali s trojkama.
Hotelová škola /cestovka, turistický ruch/ je vhodná pro komunikativní osoby, které se dobře cítí ve společnosti.
Vyhledávají akce, kde se něco děje, rádi se baví, jsou empatičtí, ochotní, rádi lidem poslouží a jsou pozitivní, mají sebevědomí. Vše se může samozřejmě změnit, ale jaký má význam jít do oboru, udělat školu, ale potom v oboru nepracovat? To znamená opět se zaučovat v jiném oboru anebo být nekvalifikovaná síla. A tím přicházet o docela velké finance.
Píšete,že máte zdravotní důvody proč nemůžete zhubnout...možná od toho se bude odvíjet i Vaše rozhodnutí pro tu či onu školu.Křivé zuby - píšete,že nejsou peníze na rovnátka - to lze i na splátky...zhubnout můžete i při potížích zdravotních - jen se domluvit s lékařem.Do konce prázdnin to můžete obojí změnit,zvýšit si sebevědomí,jít v létě na brigádu a rovnátka si za to pořídit.Tak nastoupíte do dalšího studia sebevědomější.Gymnázium je těžké právě pro matematiku,ale ta je i v druhé Vámi navrhované škole.Pokud ovšem do konce prázdnin na sobě zapracujete,zlepší se i Váš vztah k druhým lidem - budete vstřícnější,zlepšíte komunikaci.Zkuste brigádu jako číšnice ať nakouknete do oboru hotelnictví..netuším,jako zdravotní důvody máte - to možná rozhodne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.