Dobrý den, chtěl bych se zeptat,jsem momentálně na střední škole a byl dlouho nemocný. Překročil povolených 30% u každého předmětu, a teď nějak nevím co dál. Ptal jsem se učitelů a ty mi ve většině řekli, že mi známku nedají. Kolik mužů mít Neklasifikací?
Asi takhle... Pokud jsi nechodil do školy,tak nemáš známky. To je logické. Jak ti ji tedy mají dát,z čeho?... Z nuly těžko. Tudíž,dle mého soudu,můžeš mít neklasifikováno teoreticky ze všeho.
tompouk
Děkuji za odpověď. Samozřejmě, nemohou mě klasifikovat, když nemají z čeho, to chápu, zajímalo mě pouze zda mohu mít Neklasifikaci ze všeho či rovnou propadám.
tomaslad*
Objednej se zítra k řediteli na audienci a domluvte se, jak to vidí on, to je směrodatné... Pak dej vědět jak jsi dopadl.
Do dalšího ročníku postoupíte, pokud budete klasifikován ze všech předmětů. Teď je teprve třičtvrtěletí, takže ještě máte čas dohnat učivo a známky. Domluvte se s jednotlivými učiteli. Pokud už něco nestihnete do poloviny června (uzavírání známek), jde všechno ostatní vyřešit tzv. doklasifikací (přezkoušení žáka v náhradním termínu), nejpozději do konce září - termíny stanovuje ředitel školy. Zeptejte se na termíny a podmínky u vás ve škole.
Můžeš být neklasifikován z každého předmětu. Proto je dobré zajít za každým učitelem a poprosit ho o vyzkoušení ať máš alespoň 2 známky. Sama jsem to zažila na střední škole kvůli nemoci. Ze 7 předmětů jsem byla neklasifikovaná. Pokud máš takovou školu, kde se dívají na docházku v daném předmětu je to na prd. Pokud máš školu kde se dívají na počet známek mohl by si to ještě dohnat. Ale měl by si s tím hned začít něco dělat. Pokud znáš počet neklasifikovaných předmětů tak zajít za učitelem a ptát se ptát se ptát se. Hlavně na to z čeho budeš zkoušený a co se máš vše doučit a jestli ti třeba nenabídne doučování. Pokud učitel uvidí že máš zájem, bude mít zájem i on a u ( většinou komisionálních zkoušek ) nebude tak přísný. Já jsem všechny Nka nedodělala. Byla jsem tak vystresovaná ze zkoušek že jsem to nezvládla. Měli jsme hodně přísné učitelky a učitele. Odešla jsem na jinou školu a jsem spokojená. Proto ti přeju hodně nervů snad to zvládneš. Terka
Neklasifikace znamená, že učitelé u tebe nemjí dostatek známek a tudíž tě nemají z čeho klasifikovat. Na vysvědčení dostaneš N (neklasifikace), můžeš nastoupit do dalšího ročníku, ale s podmínkou, že si ta Nka opravíš. Tedy přesněji, z každého přesmětu s Nkem budeš dělat náhradní zkoušku. Pokud dostaneš dostatečně, můžeš v ročníku pokračovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.