Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik mohu mít Neklasifikací?

Od: tompouk odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat,jsem momentálně na střední škole a byl dlouho nemocný. Překročil povolených 30% u každého předmětu, a teď nějak nevím co dál. Ptal jsem se učitelů a ty mi ve většině řekli, že mi známku nedají. Kolik mužů mít Neklasifikací?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Asi takhle...
Pokud jsi nechodil do školy,tak nemáš známky.
To je logické.
Jak ti ji tedy mají dát,z čeho?...
Z nuly těžko.
Tudíž,dle mého soudu,můžeš mít neklasifikováno teoreticky ze všeho.
tompouk
hodnocení

Děkuji za odpověď. Samozřejmě, nemohou mě klasifikovat, když nemají z čeho, to chápu, zajímalo mě pouze zda mohu mít Neklasifikaci ze všeho či rovnou propadám.
tomaslad*

Objednej se zítra k řediteli na audienci a domluvte se, jak to vidí on, to je směrodatné... Pak dej vědět jak jsi dopadl.

kvitko*
hodnocení

1x

Do dalšího ročníku postoupíte, pokud budete klasifikován ze všech předmětů. Teď je teprve třičtvrtěletí, takže ještě máte čas dohnat učivo a známky. Domluvte se s jednotlivými učiteli. Pokud už něco nestihnete do poloviny června (uzavírání známek), jde všechno ostatní vyřešit tzv. doklasifikací (přezkoušení žáka v náhradním termínu), nejpozději do konce září - termíny stanovuje ředitel školy. Zeptejte se na termíny a podmínky u vás ve škole.

školský zákon: zakony.centrum.cz/...

tery*
hodnocení

0x
Můžeš být neklasifikován z každého předmětu. Proto je dobré zajít za každým učitelem a poprosit ho o vyzkoušení ať máš alespoň 2 známky. Sama jsem to zažila na střední škole kvůli nemoci. Ze 7 předmětů jsem byla neklasifikovaná. Pokud máš takovou školu, kde se dívají na docházku v daném předmětu je to na prd. Pokud máš školu kde se dívají na počet známek mohl by si to ještě dohnat. Ale měl by si s tím hned začít něco dělat. Pokud znáš počet neklasifikovaných předmětů tak zajít za učitelem a ptát se ptát se ptát se. Hlavně na to z čeho budeš zkoušený a co se máš vše doučit a jestli ti třeba nenabídne doučování. Pokud učitel uvidí že máš zájem, bude mít zájem i on a u ( většinou komisionálních zkoušek ) nebude tak přísný. Já jsem všechny Nka nedodělala. Byla jsem tak vystresovaná ze zkoušek že jsem to nezvládla. Měli jsme hodně přísné učitelky a učitele. Odešla jsem na jinou školu a jsem spokojená. Proto ti přeju hodně nervů snad to zvládneš.
Terka

hodnocení

0x

Neklasifikace znamená, že učitelé u tebe nemjí dostatek známek a tudíž tě nemají z čeho klasifikovat. Na vysvědčení dostaneš N (neklasifikace), můžeš nastoupit do dalšího ročníku, ale s podmínkou, že si ta Nka opravíš. Tedy přesněji, z každého přesmětu s Nkem budeš dělat náhradní zkoušku. Pokud dostaneš dostatečně, můžeš v ročníku pokračovat.

ctenar*
hodnocení

0x

Max. počet není dán.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]