Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlá pomo

Od: ivcas odpovědí: 3 změna:

dobrý den potřebovala bych porasit.mám jet na výlet se třídou nedaleko kde bývám ale mám v zápěstí zlomenou ruku.28.4 jdu na kontrolu a 1-3.5 máme jet na výlet budeme celý den na nohách a nwm jestli bych měla jet zhlediska zdraví.poradte mi prosím

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, budeš celý den na nohou, ne na rukou, tudíž bys to zvládnout mohla - pokud nebudete na každý večer stavět stany, ráno je balit nebo plout na kanoích a podobně.

patronka*
hodnocení

0x

Já kdysi na školní výlet z Prahy do Tater s rukou v sádře jela a bylo to naprosto v pohodě. Jak píše Martinaa, po rukou snad nechodíš :)

hodnocení

0x

Jerstli chceš jet, tak jeď. Jestli se ti nechce, vymluv se na ruku. *hej*Ale o hodně příjdeš!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]