Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můj učitel mi udal trest z planimetrie kvůli úplné kravině... ovšem to vzal z nějaké velmi staré knížky a já si s většinou nevím rady.. pokud to neudělám silně si pokazím průměr a poslední dobou jsem ze školy v silném stresu...
Budu hrozně vděčný za jakoukoliv pomoc... žádám vás o pomoc.
přikládám zadání v pokud mi někdo pomůže s vypracováním a zašle to na můj email DT.W@email.cz budu nesmírně vděčný.
Omlouvám se. V prvním se to nepřidalo. tady to je. Prosím pomoc
jsem ve 2.ročníku na střední škole a planimetrii jsme brali ale vůbec se ti nedívím je to mrtě těžký pochopili jsme to ze třídou asi po týdnu zkusím to sem vložit s aplikace malování ale ve skutečnosti je potřeba pravítko
D = 3x-2
D= 3y do nekonečno
pak se nakreslí osa úhlu ten kříž prostě označí se X a Y a obě osy se očíslují od 0 která se nakreslí ve prostřed do 5-10 postupuje se tak že se spojí podle příkladu ta čísla a udělá se průnik středem ještě se vyznačí šipka na ose Y jako nekonečno a ten průnik je polopřímka bodů A a B které se na té polopřímce vyznačí a měl by a řešní je že poloppřímka bodů A a B je rovna z osou Y a funkcí F která ti tam vyjde po vyřešení asi takhle.
D je definiční obor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.