Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s planimetrií

Od: danieltuma odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, můj učitel mi udal trest z planimetrie kvůli úplné kravině... ovšem to vzal z nějaké velmi staré knížky a já si s většinou nevím rady.. pokud to neudělám silně si pokazím průměr a poslední dobou jsem ze školy v silném stresu...
Budu hrozně vděčný za jakoukoliv pomoc... žádám vás o pomoc.
přikládám zadání v pokud mi někdo pomůže s vypracováním a zašle to na můj email DT.W@email.cz budu nesmírně vděčný.

doplněno 19.04.16 19:17:

Omlouvám se. V prvním se to nepřidalo. tady to je. Prosím pomoc :(

Jak s planimetrií
Jak s planimetrií #2
Jak s planimetrií #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

0x

Spousta těch příkladů je na sousední, doplňkové, protilehlé úhly (nebo jak se všem těm úhlům říká).

I ty trojúhelníky (max/min délka 3.strany) je spíše o logice. Nakresli si několik případů a extrémy zjištíš hned.

To s nějakou starší učebnicí vůbec nesouvisí.

fedr
hodnocení

0x

jsem ve 2.ročníku na střední škole a planimetrii jsme brali ale vůbec se ti nedívím je to mrtě těžký pochopili jsme to ze třídou asi po týdnu zkusím to sem vložit s aplikace malování ale ve skutečnosti je potřeba pravítko

D = 3x-2

D= 3y do nekonečno

pak se nakreslí osa úhlu ten kříž prostě označí se X a Y a obě osy se očíslují od 0 která se nakreslí ve prostřed do 5-10 postupuje se tak že se spojí podle příkladu ta čísla a udělá se průnik středem ještě se vyznačí šipka na ose Y jako nekonečno a ten průnik je polopřímka bodů A a B které se na té polopřímce vyznačí a měl by a řešní je že poloppřímka bodů A a B je rovna z osou Y a funkcí F která ti tam vyjde po vyřešení asi takhle.

D je definiční obor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]