Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesný překlad věty v AJ

Od: ben® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, na internetu jsem si našel jistou aplikaci (přehrávač, který je zdarma) pro vložení do web. stránek. Text k použití aplikace je v angličtině a v podstatě rozumím celému textu. Ovšem, u jedné věty bych to potřeboval vědět zcela přesně (a překladač na Google je poněkud nepřesný). Potřeboval bych vědět, zda musím nebo jen mohu (jinak řečeno, zda jde o povinnost nebo jen volbu). A pokud je to důležité pro přeložení, tak se jedná o americkou angličtinu. Věta je viz níže. Děkuji Vám za ochotu a zdravím!

All we ask for the use of this player is that you link back to XXXXXX.com from your website.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

3x

Jediné, o co žádáme za použití tohoto přehrávače, je, že uděláte odkaz zpátky na XXXXX.com z vašich stránek.

ben®
hodnocení

Dobrý den, aha, tak oni chtějí zpětný odkaz na mé stránce. Já jsem to chápal tak, že se jich mám či musím dotázat, zda tam mohu zpětný odkaz umístit. Děkuji Vám za překlad a zdravím!

doplněno 18.04.16 10:25:

ctenar - ano, tomu rozumím a zpětný odkaz tam vložím. Jen jsem si nebyl jistý, zda ho tam vložit musím, resp. zda si mám od nich vyžádat k tomuto kroku souhlas. Zdá se, že mohu odkaz vložit a souhlas je automatický (není vyžadován). Jo, s tím vložením nemám žádný problém a udělám to.

ctenar*

Jde jim o to, aby lidi nemuseli zjišťovat, co je to za player a kde ho stáhnout a mohli jen kliknout a dovedlo je to na stránky toho neziskového projektu, který někdo dělá ve svém volném čase zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]