Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to softwarová kriminalita?

Od: master7011* odpovědí: 3 změna:

Dobry den

Já mám za úkol udělat prezentaci o softwarerové kriminalitě a nejde mi to

Velice by mi pomohlo kdyby jste mi dali par nápověd

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, např. kradení SW - jeho nelegální stahování a používání. Nebo to může být i šíření virů a tím získávání informací (např. ekonomických nebo osobních údajů). Zdravím!

hodnocení

1x

To má dnes mnoho podob. Lze sem zahrnout i třeba shození serveru v důsledku jeho zahlcení možstvím požadavké, ovládnutí nějakého profilu a jeho změna, možná i vutvoření fake profilu třeba na facebooku.

Jen tak pro zajímavost, jednu jsem dostal mail s textem přibližně tohoto znění:

Ahojm jsem albánský virs, V naší chudé zemi nemáme dost prostředků na vývoj plnohodnotného viru a tak vás prosím: smažte si v počítači něholik souborů a pošlete mne dál.

lidus*
hodnocení

1x

symantec.com/...

mojmir.eu/...

ireferaty.cz/...

odmaturuj.cz/...

lupa.cz/...

Článků je mnoho, dál si už hledejte sám. Já vím, že jdu proti pravidlům, ale to vážně ,neumíte napsat do vyhledavače dvě slova?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]