Nejste přihlášen/a.
Zkuste kontakt na Homeopatickou akademii v Praze 5( alternativa.cz/... ), Homeopatickou fakultu v Brně ( homeopaticka-fakulta.cz/... ) nebo Akademii klinické naturopatie v Mostě ( fakulta-naturopatie.webga/... )
Ja studuji 3tim rokem Naturopathic Nutrition v Londyne CNM, kde jsou i kurzy Homeopathie, Cinske Mediciny, Nutrition, Herbal Medicine... www.naturopathy-uk.com £ 3000 rocne vcetne praxe a knih.
Ahoj,
zaujimam sa o ten isty problem,ako ty, teda kde sa da studovat odbor naturopatia. Po mojom surfovani po internete som zistil ,ze v krajinach ako Slovensko a Cesko je to uplne zabite..Niektori ludia vobec nevedie co to vlastne je ((( Ja osobne zijem v zahranici a viem, ze tento odbor mozes studovat vo Francuzsku,v Belgicku, ak ovsem ovladas francuzstinu,a da sa studovat taktiez v mnohych mestach Talianska. Takze,ak sa rozhodnes a chces info, studovat v jednej z tychto krajin, napis mi, dam ti info. Homeopatia sa da studovat aj Cesku a na Slovensku.Drzim palce a pokial by si ty vedel o studiu na Slovensku,alebo v cesku,daj mi vediet. Srdecna vdaka a dopocutia
Denis
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.